Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Cum s-a distrat Cornel alături de ispitele feminine. Ce s-a întâmplat între Marcel și Alin

Cornel, logodnicul Iustinei, a făcut un show de zile mari în ediția 19 Insula Iubirii sezonul 8. Bărbatul a „întrecut” mai multe limite impuse de partenera lui, înainte de venirea în Thailanda. De asemenea, telespectatorii au urmărit o situație neașteptată între ispitele Marcel și Alin.

Galerie
Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Cum s-a distrat Cornel alături de ispitele feminine. Ce s-a întâmplat între Marcel și Alin

În ediția 19 de luni, 26 august 2024, din Insula Iubirii sezonul 8, băieții au avut parte de o petrecere spectaculoasă în Thailanda. Printre cei care s-au distrat de minune se numără și Cornel, logodnicul Iustinei.

Bărbatul nu a mai ținut cont de camerele de filmat și s-a dezlănțuit în vilă. Acesta a scos la dans mai multe ispite feminine. Maria și Loredana s-au bucurat din plin de compania lui Cornel, primind foarte multă atenție din partea lui.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Dani a cumpărat un cadou cu gândul la Maria în timp ce era cu Mădălina la date

„A început să iasă cheful din Cornel”, a spus Rareș când a văzut ce face colegul său.

Cum s-a distrat Cornel alături de ispitele feminine în ultimele zile pe Insula Iubirii sezonul 8. Imaginile au fost difuzate pe 26 august 2024

Pe parcursul petrecerii, logodnicul Iustinei a „întrecut” mai multe limite. În ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii, Cornel s-a apropiat de Loredana, ispita cu care și-a petrecut majoritatea timpului în Thailanda.

Mai mult, între cei doi au existat atingeri subtile. Până și ceilalți concurenți din vilă au rămas surprinși de atitudinea colegului lor. Dani a ținut să scoată în evidență faptul că prietenul lui, Cornel, se simte foarte bine în preajma ispitelor feminine.

„Am încercat, și am reușit până la urmă să ne destindem un pic și să ne distrăm. A fost și momentul meu, m-am simțit în centrul atenției în seara asta. (...) Ne-am distrat, nimic altceva”, a spus Cornel.

„M-am distrat maxim”, a mai adăugat ispita Maria la testimonial.

„A fost hot Corny”, a spus o altă ispită despre Cornel.

Ce melodie i-a dedicat Marcel lui Alin în ediția 19 Insula Iubirii sezonul 8, după ce Maria s-a îndepărtat de el

În timp ce Cornel se distra de minune pe insulă alături de ispitele feminine, Iustina se bucura din plin de compania ispitei Teo. De altfel, concurenta a ținut să-l „consoleze” pe Marcel atunci când bărbatul a văzut apropieri între Maria, tânăra de care s-a atașat în Thailanda, și colegul său Alin Simoiu.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Eric și Cristina, atingeri interzise sub pătură. Ce s-a întâmplat, de fapt

Vizibil deranjat de faptul că Alin i-a „furat-o” pe Maria, Marcel le-a dedicat o piesă numită: „Hoțule, tu mi-ai furat inima”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezonul 8. Cum arăta ispita Loredana în urmă cu 9 ani. E de nerecunoscut în imaginile vechi... Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Apropieri neașteptate între Rareș și ispita Flori la petrecere. Ce le-a spus Dan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x