Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Daiana s-a schimbat la față când l-a văzut pe Rareș alături de Flori, la bonfire

Daiana și Rareș s-au văzut la ceremonia focului finală, unde și-au spus mai multe lucruri. Alături de ei a fost și ispita Flori.

Galerie
Daiana și Rareș s-au văzut la ceremonia focului finală, unde și-au spus mai multe lucruri | Antena 1

Daiana și Rareș au avut ocazia să se reîntâlnească pentru ceremonia focului finală, ceva mai devreme decât ar fi trebuit, însă lucrurile au fost cât se poate de benefice pentru cei doi ca și cuplu.

Daiana și Rareș au avut parte de ceremonia focului finală alături de ispita Flori la Insula Iubirii sezonul 8, 27 august 2024. Ce au discutat

Daiana a avut o reacție neașteptată când a venit Rareș cu ispita Flori și l-a întrebat ce caută ea acolo. Iată ce au discutat aceștia:

„M-au apucat tremuricii”, spune Rareș.

„Ar trebui să fie ceremonia finală a Daianei și Rareș. Ieri a avut loc alegerile pentru ultimul date. Fiecare a avut decizia de a refuza dream date-ul. Insula i-a oferit Daianei o șansă de a se revedea mai devreme. Flori ce faci?”, spune Radu Vâlcan.

„Sunt surprinsă să mă văd aici, direct de la dream date. Ne-am distrat tare, ne place aventura. Am făcut shopping. Rareș e un om bun, e foarte politicos, cu un suflet foarte cald, l-am simțit că nu e e. E speriat să acționeze într-un fel, să se distreze cum și-ar dori. Nu a vrut să interpreteze greșit. Se abținea foarte tare, deși își dorea să se distreze foarte mult. E foarte frumos să fii tu, nimeni să nu încerce să te schimbe, să-ți impună. Eu te înțeleg, îl iubești, îl vrei doar pentru tine. E un băiat foarte mișto. Trebuie lăsat să fie exact cum vrea el”, spune ispita Flori.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Ce reguli noi a anunțat Radu Vâlcan. S-au făcut alegerile pentru dream date. Ce a urmat

„Eram la fel dacă mai stăteam 3 săptămâni. Ultima redută eu. Mi-e rușine de cei care se vor uita la asta”, spune Rareș.

„Ți s-a părut exagerat că s-a aprins flacăra?”, întreabă Radu Vâlcan.

„Nu. Nu știe el despre ce e vorba. Te-am văzut în imagini. Mi-e rușine să mă uit la astea. A vorbit în vila aia despre un lucru bun? Umilită m-am simțit”, spune Daiana.

Ispita Flori a ținut să îi ofere câteva sfaturi Daianei pentru relația lor:

„Da, a vorbit frumos. Eu te înțeleg, dar îi interzici foarte mult. Nu ai încredere în el, îl urmăreai prin oraș. Nu-i dădeai încredere, tu îți făceai filme că poate este cu altă fată, e speriat!”, spune Flori.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Maria și ispita Mădălina s-au întâlnit la bonfire. Care a fost reacția concurentei

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Radu Vâlcan a venit în casa fetelor. Un cuplu are parte de ultima ceremonie a fo... Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Cum au decis Rareș și Daiana să plece de pe insulă. Care este relația lor în pre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x