Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Maria și ispita Mădălina s-au întâlnit la bonfire. Care a fost reacția concurentei

Maria și ispita Mădălina au avut parte de o confruntare de zile mari în ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii, de pe 26 august 2024. Concurenta a avut parte de o reacție neașteptată când a aflat ce spune iubitul ei despre ea pe cealaltă insulă.

Galerie
Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Maria și ispita Mădălina s-au întâlnit la bonfire. Care a fost reacția concurentei | antena 1

După ce și-au făcut alegerile pentru dream date, concurenții și ispitele au primit o veste de la echipa de producție care i-a pus în alertă. Unii dintre ei au fost chemați la bonfire, lucru care a încins spiritele pe insulă.

Printre cei care au fost anunțați că trebuie să se pregătească pentru o ceremonie a focului se numără și Maria. Tânăra a pășit în fața lui Radu Vâlcan cu o mulțime de gânduri și scenarii, fără să se aștepte ca va da ochii cu ispita Mădălina, tânăra care l-a făcut pe Dani să pice în tentație.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 6 august 2024. Dani, speriat după apropierile „interzise” dintre el și ispita Mădălina. Ce i-a reproșat

Odată ajunsă la bonfire, prezentatorul TV nu a ținut-o în suspans pe concurentă. Acesta i-a dezvăluit că pe celălalt scaun de lângă ea va sta Mădălina. Ispita și-a făcut apariția pentru a-i transmite Mariei lucruri importante despre iubitul ei.

Care a fost reacția Mariei când a aflat de la Mădălina ce poate să spună Dani despre ea în ediția 19 Insula Iubirii sezonul 8

Deși nu se aștepta la o astfel de surpriză, Maria a mărturisit că își dorea să vorbească cu Mădălina. Ispita a avertizat-o pe concurentă că nu are vești foarte bune să-i dea. Discuția dintre cele două a luat o întorsătură neașteptată atunci când tânăra a aflat ce spune Dani despre ea.

„Am ajuns la concluzia că el are potențial. Are și momentele lui de imaturitate, cum toți avem, dar știe ce vrea. Mi s-a părut că tu l-ai adus în punctul în care este acum, și-a pierdut toată încrederea în el. Nimic din ce făcea nu era bine, nu-l ascultai niciodată, deși el încerca de fiecare dată să-ți comunice tot ce îl deranja. A venit de 37 de ori după tine. Nu ai cum să spui că nu te-a iubit când a venit de atâtea ori după tine, nu poți să lași un om să te aștepte cu orele în fața blocului, nu poți să distrugi un om în felul ăsta”, a început să-i spună Mădălina.

„Nu l-am distrus eu, ci din fosta relație a venit așa. Am rămas și eu cu traume din cauza lui. Tu n-ai de unde să știi pentru că îl cunoști de trei săptămâni, iar eu de 5 ani. Dacă este așa cum spune el, de ce a stat 5 ani să se împace cu mine? Îți mulțumesc că m-ai scăpat de el, o să te convingi singură după. (...) Dacă aș vrea să-i stric imaginea doar trei lucruri spun și s-a stricat destul”, i-a răspuns Maria.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 30 iulie 2024. Iustina, mesaj cu subînțeles de la Teo. Maria, sinceră cu Simona: „Dacă aici face așa...”

Mădălina a ținut să intre și într-un subiect personal, fapt care nu i-a picat deloc bine Mariei: „Știa că pe mine o să mă doară”.

Întreaga discuție dintre cele două poate fi vizionat mai sus.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Ce reguli noi a anunțat Radu Vâlcan. S-au făcut alegerile pentru dream date. Ce ... Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Dani și ispita Alin s-au confruntat la bonfire. Ce a spus despre planul „secret”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x