Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Reacția lui Cornel când a văzut că mașina se îndreaptă către locul ceremoniei focului

Cornel a trecut prin stări destul de grele și dramatice pe drumul spre dream date, unde trebuie să petreacă o noapte alături de ispita Loredana.

Galerie
Cornel a trecut prin stări destul de grele și dramatice pe drumul spre dream date | Antena 1

Cornel a avut parte de un moment de panică, atunci când a văzut că mașina de producție în care se afla el alături de ispita Loredana merge pe drumul spre bonfire. Acesta a crezut că se îndreaptă spre ceremonia focului finală, în loc de dream date.

Cornel, momente de panică la Insula Iubirii sezonul 8, 27 august 2024. Ce a crezut că i se va întâmpla pe drumul spre cazare alături de ispita Loredana

Cornel, iubitul Iustinei, de la Insula Iubirii sezonul 8, a avut parte de o mică sperietură atunci când a văzut că mașina în care se afla alături de ispita Loredana, cu care el trebuia să petreacă o noapte la dream date se îndrepta spre locul în care s-au ținut ceremoniile focului.

Iată ce presimțire a avut Cornel:

„S-ar putea să nu fie o seară liniștită, am o stare ciudată”, îi spune Cornel Loredanei.

Ispita Loredana a explicat faptul că pe durata drumului spre dream date, Cornel a avut o presimțire greșită că mașina de producție de fapt îl duce la un nou bonfire, unde i s-ar putea arăta noi imagini nepotrivite cu Iustina. Iată ce a spus ispita Loredana care i-a fost alături lui Cornel la dream date:

„El s-a speriat că parcurgeam același drum către bonfire. Când am ajuns în față ni s-a spus că trebuie să așteptăm să ni se pregătească camera. A fost mai liniștit când a văzut că nu e bonfire. E vorba despre locația unde vom petrece noaptea de dream date”, spune ispita Loredana.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Apropieri neașteptate între Rareș și ispita Flori la petrecere. Ce le-a spus Dani

Cornel a explicat în mașină că locul acela, adică cel unde au avut mereu ceremoniile focului, este unul de coșmar din cauza faptului că mereu a plecat supărat sau dezamăgit, uneori poate chiar rușinat.

Cornel spune că Iustina „l-a distrus”, iată ce a ținut să mai povestească și să mai explice pe drum, în mașină, de față cu ispita Loredana, care i-a fost sprijin:

„Locul ăla e de coșmar. E aprins podul e aprins tot. Mamă, mamă, ce-mi faci tu mie Iustino. Nu mai vreau să trăiesc ce am trăit. Un coșmar. Mă gândeam la lucrurile pe care voiam să le zic la bonfire. Mi-a distrus viața femeia asta!”, mai spune Cornel.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Cum s-a distrat Cornel alături de ispitele feminine. Ce s-a întâmplat între Marcel și Alin

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Cum au decis Rareș și Daiana să plece de pe insulă. Care este relația lor în pre... Insula iubirii sezonul 8, 27 august 2024. Ce au făcut Cornel și Loredana în jacuzzi la dream date, departe de camerele d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x