Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Ce imagini a publicat Robert Braia în online, după ce Bianca Mitroi a spus că nu i-a oferit flori

Robert Braia a publicat în mediul online mai multe amintiri cu Bianca Mitroi, după ce concurenta a spus la Insula Iuirii, sezonul 8 că fostul său partener nu obișnuia să-i cumpere flori în relație.

Galerie
Concurentul a avut o reacție dură în mediul online după ce a văzut imaginile în care Bianca Mitroi declara că nu ar fi primit prea multe flori de la el pe parcursul relației | Antena 1

Robert Braia și Bianca Mitroi au venit în Thailanda pentru a-și testa fidelitatea. Încă de la apariția lor pe Insula Iubirii, sezonul 8 au ieșit la iveală detalii neașteptate despre cuplul lor. Informațiile au luat pe toată lumea prin surprindere, chiar și pe Radu Vâlcan.

Concurenta nu s-a mai putut abține și a vorbit despre situația dificilă în care a fost pusă de cel pe care îl considera sufletul său pereche. Se pare că înainte de a pleca pe insula, aceasta a aflat că Robert Braia a fost implicat în dispariția motanilor săi.

Deși nu au petrecut mult timp departe de România, Bianca Mitroi și fostul său partener au dat cărțile pe față în ceea ce privește relația lor. Tânăra a afirmat, de față cu toată lumea, că Robert Braia nu-i prea oferea flori.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert a făcut un gest demn de o relație după ce Lala a început să plângă din cauza eliminării lui

Articolul continuă după reclamă

Mai mult, concurentul a făcut acuzații grave la adresa celei care i-a fost iubită. Acesta a povestit că Bianca Mitroi i-a vandalizat mașina, după ce a aflat de faptul că el a lăsat geamul deschis pentru a alunga cele două pisici.

În ediția de duminică, 28 iulie 2024, Robert Braia și Bianca Mitroi au părăsit Insula Iubirii sezonul 8. Cei doi au ales să plece din Thailanda separați, dar nu înainte să își adreseze replici acide și cuvinte grele.

Ce a publicat Robert Braia după ce Bianca Mitroi a declarat că bărbatul nu i-a oferit flori în relație

Concurentul a avut o reacție dură în mediul online după ce a văzut imaginile în care Bianca Mitroi declara că nu ar fi primit prea multe flori de la el pe parcursul relației. Acesta a dat cărțile pe față și a publicat mai multe clipuri în care îi ofere fostei partenere astfel de atenții.

„Indiferent cât ar fi de ușor sau greu, indiferent ce blocaj sau impas ai, nu încerca să uiți o iubire cu o alta și mai presus de atât, nu îți denigra partenerul. Așa cum este el, bun sau rău, este al tău. Îmi doresc să am o singură femeie lângă mine și împreună să trecem prin orice impas. Să învățăm unul de la altul și să trăim unul pentru altul.”, a scris Robert Braia în dreptul postării.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 28 iulie2024. Între Cornel și Loredana au avut loc „niște apropieri mai delicate”. Ce a mărturisit ispita

„Așa se întâmplă când ești prea captivat de emisiunea la care își doreai din tot sufletul să mergi. Da, tu, Bianca! Uiți repede și începi să denigrezi persoana de lângă tine. Acest comportament nu face cinste nimănui. Și mulțumesc Insula Iubirii pentru toate imaginile oferite”, a mai spus el în videoclipul publicat pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cine ești cu adevărat?”, a mai scris Robert Braia în dreptul imaginilor. Postarea lui a generat mai bine de 800 de like-uri.

Insula Iubirii sezonul 8 se vede în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert a făcut un gest demn de o relație după ce Lala a început să plângă din cauza elim... Bianca şi Robert au părăsit aseară Insula Iubirii, într-o ediţie lider de audienţă. Diseară, o nouă limită va fi încălca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x