Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ema a adus lămuriri după ce l-a acuzat pe Răzvan că și-a abandonat familia. Care e statusul relației

Ema de la Insula Iubirii sezonul 7 a făcut primele declarații după ce a spus că soțul ei a lăsat-o singură cu doi copii. Fosta concurentă a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, între ei.

Galerie
Ema de la Insula Iubirii sezonul 7 a făcut primele declarații după ce a spus că Răzvan a lăsat-o singură cu doi copii | Instagram & Antena 1

În urmă cu câteva zile, internauții au fost surprinși de o postare făcută de Ema pe contul ei de Instagram. Fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7 îl acuza pe soțul ei că și-a abandonat familia și că pentru el munca este mult mai importantă. În timp ce Răzvan a recunoscut că într-adevăr, sunt niște probleme între ei, niciunul dintre aceștia nu au oferit detalii concrete.

Astfel, la o săptămână distanță de la postarea controversată, Ema de la Insula Iubirii sezonul 7 a venit cu mai multe lămuriri pentru prietenii virtuali.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Răzvan Kovacs, primele declarații după zvonurile că a părăsit-o pe Ema. Ce a recunoscut

Insula Iubrii. sezonul 7. Ema a explicat ce s-a întâmplat între ea și Răzvan

Articolul continuă după reclamă

Într-o serie de clipuri video postate la Instastory, în care fiica pe care o are cu Răzvan doarme pe pieptul ei, tânăra a oferit mai multe detalii despre problemele din cuplul lor.

Aceasta a explicat că motivul principal pentru care a răbufnit a fost faptul că și-ar dori ca soțul ei să fie mai implicat în viața de familie. Deși a spus de nenumărate rânduri că Răzvan de la Insula Iubirii sezonul 8 este un tată exemplar, el este mai mult plecat de acasă.

„Eu am spus de la început că îmi doresc o relație unde să existe ambii parteneri, zâmbete. Înțeleg că sunt și neînțelegeri, dar lucrurile să se discute și să se rezolve de ambele părți. Eu nu sunt femeia care să stau într-o relație unde să simt că cealaltă persoană nu este implicată 100%. După mulți ani, îmi doresc ca omul de lângă mine să fie cel puțin la fel de implicat cum sunt eu.

Îmi doresc ca atunci când e acasă, să simt că nu există muncă, ci existăm doar noi. Când merg cu el la un eveniment, mă reîndrăgostesc pentru toată pasiunea și implicarea de care dă dovadă. (...) Sunt o mămică dependentă de iubirea copilașilor, dar vreau să învăț să mă simt și soție și iubită și mămică, nu doar un om necesar tuturor. Îmi doresc să mă simt puternică, pentru că acum mă simt vulnerabilă. (...) Suntem împreună mereu și totuși nu suntem”, a explicat Ema de la Insula Iubirii sezonul 7.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ema și Răzvan Kovacs, surprinși din nou împreună, după zvonurile despărțirii. Ce s-a întâmplat, de fapt

Cu toate acestea,dincolo de neînțelegerile lor, fosta concurentă a ținut să precizeze că Răzvan va rămâne întotdeauna tatăl copiilor ei.

„Normal că sunt furioasă când îmi doresc mai multă atenție, îmi doresc ca omul de lângă mine să citească în mintea mea și să știe deja ce vreau. (...) Sunt cu Răzvan la un salon de tatuaj, nu suntem în cea mai bună stare, pentru că avem foarte mult de lucrat cu noi, dar întotdeauna Răzvan a fost și va fi tatăl copiilor mei și oricât de frustrată aș fi eu pe situația noastră, niciodată nu o să pun o barieră între ei, pentru că el este tatăl pe care eu mi-aș fi dorit să îl am, și este un exemplu pentru copiii mei”, a mai adăugat Ema.

Cum a reacționat Daiana Prodan de la Insula Iubirii 8 atunci când o urmăritoare i-a transmis că s-a îngrășat foarte tare... Insula Iubirii, sezonul 8. Cu ce se ocupă Iustina acum, însărcinată în 6 luni. Cornel a sărit în apărarea soției lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x