Antena Căutare

Diana a uitat tot ce și-a promis și se dezlănțuie: Eu nu am nicio limită la băutură! Beau până nu mai pot

Ultimul bastion, ultima promisiune, ultima încercare. Diana a călcat în picioare tot ce și-a propus înainte de a începe aventura pe Insula Iubirii, inclusiv decizia de a nu consuma alcool în timpul petrecut pe Insula Iubirii

Ultimul bastion, ultima promisiune, ultima încercare. Diana a călcat în picioare tot ce și-a propus înainte de a începe aventura pe Insula Iubirii, inclusiv decizia de a nu consuma alcool în timpul petrecut pe Insula Iubirii.

Tânăra care a ajuns în Thailanda la brațul lui Aurel a devenit Diana din trecut, care nu refuză nicio provocare și trăiește viața la intensitate maximă indiferent de consecință.

După ce a spus că nu va bea o picătură atâta vreme cât se va afla pe insulă, Diana a renunțat la promisiune și a recunoscut că nu are limită și că va bea pînă când va considera că se simte foarte bine.

Aurel este distrus după ce Radu Vâlcan îi dă vestea: „Vei rămâne singur în ultimele 24 de ore de pe insulă!”... Diana vrea să aibă o relație cu una dintre ispitele masculine. Bărbatul își dă seama și refuză avansurile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x