Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Diana a uitat tot ce și-a promis și se dezlănțuie: Eu nu am nicio limită la băutură! Beau până nu mai pot

Ultimul bastion, ultima promisiune, ultima încercare. Diana a călcat în picioare tot ce și-a propus înainte de a începe aventura pe Insula Iubirii, inclusiv decizia de a nu consuma alcool în timpul petrecut pe Insula Iubirii

Ultimul bastion, ultima promisiune, ultima încercare. Diana a călcat în picioare tot ce și-a propus înainte de a începe aventura pe Insula Iubirii, inclusiv decizia de a nu consuma alcool în timpul petrecut pe Insula Iubirii.

Tânăra care a ajuns în Thailanda la brațul lui Aurel a devenit Diana din trecut, care nu refuză nicio provocare și trăiește viața la intensitate maximă indiferent de consecință.

După ce a spus că nu va bea o picătură atâta vreme cât se va afla pe insulă, Diana a renunțat la promisiune și a recunoscut că nu are limită și că va bea pînă când va considera că se simte foarte bine.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube