Căutare Live

Diana a uitat tot ce și-a promis și se dezlănțuie: Eu nu am nicio limită la băutură! Beau până nu mai pot

Ultimul bastion, ultima promisiune, ultima încercare. Diana a călcat în picioare tot ce și-a propus înainte de a începe aventura pe Insula Iubirii, inclusiv decizia de a nu consuma alcool în timpul petrecut pe Insula Iubirii

Ultimul bastion, ultima promisiune, ultima încercare. Diana a călcat în picioare tot ce și-a propus înainte de a începe aventura pe Insula Iubirii, inclusiv decizia de a nu consuma alcool în timpul petrecut pe Insula Iubirii.

Tânăra care a ajuns în Thailanda la brațul lui Aurel a devenit Diana din trecut, care nu refuză nicio provocare și trăiește viața la intensitate maximă indiferent de consecință.

După ce a spus că nu va bea o picătură atâta vreme cât se va afla pe insulă, Diana a renunțat la promisiune și a recunoscut că nu are limită și că va bea pînă când va considera că se simte foarte bine.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5... Diana vrea să aibă o relație cu una dintre ispitele masculine. Bărbatul își dă seama și refuză avansurile!...
Ultimele știri