Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Rareș despre viața intimă cu Cerasela. Ce spune Cristina despre relația cu Sebastian

Iată că Rareș a oferit detalii cu privire la viața amoroasă a lui cu Cerasela. Cum a reacționat iubita lui la ceremonia focului.

colaj foto cu cerasela de la insula iubirii Galerie
Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Rareș despre viața intimă cu Cerasela. Ce spune Cristina despre relația cu Sebastian | Antena 1

Cerasela clarificat cum stau lucrurile în viața lor de cuplu, după ce el a dezvăluit faptul că nu mai fac dragoste atât de mult ca la început. Care au fost motivele pe care cei doi le-au invocat.

Cerasela, despre viața amoroasă cu Rareș. Ce a dezvăluit la Insula Iubirii sezonul 6

Cerasela a vorbit deschis despre viața amoroasă pe care o are cu Rareș, la ceremonia focului, la Insula Iubirii sezonul 6. Iată ce a spus.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cu ce ispite aleg fetele și băieții să meargă la întâlnire. Ce veste le dă Radu Vâlcan concurenților

„E mult spus ceartă, sunt frământările mele. Îmi place să discut totul și nu sunt diplomtă deloc”, spune Cerasela.

„Eu nu am nicio problemă, dacă el a ales să spună. Eu vin obosită, el vine obosit. Eu inițiez. Și nu mai facem atât de multă dragoste deoarece sunt alte priorități. Nu o văd ca pe o problemă, eu îl înțep, facem și noi ceva?”, mai spune Cerasela.

Cristina a văzut imagini cu Sebastian de pe insula băieților, însă nu a deranjat-o nimic, spunând că se bucură că se simte bine și că ispitele trebuie să fie foarte fericite avându-l pe el acolo, dat fiind faptul că acesta este un băiat foarte bun.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rei a vorbit despre relația cu Lavinia. Ce l-a făcut să dea atât de multe din casă

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Rey, reacție aprinsă după ceremonia focului, în fața lui Sebastian. Ce i-a reproșat iubitei sa... Insula Iubirii sezonul 6. Teodora, dezvăluiri despre momentul în care a făcut videochat. Cum au reacționat ispitele când...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x