Antena Căutare

Insula iubirii sezonul 6. Ce părere au ispitele masculine despre Cerasela. Aceștia i-au spus în față cele mai dure cuvinte

Cerasela a fost subiect de discuție pe insula fetelor, în special de către ispitele masculine. Iată ce au spus ei despre concurentă.

Ce părere au ispitele masculine despre Cerasela. Aceștia i-au spus în față cele mai dure cuvinte Galerie
Ce părere au ispitele masculine despre Cerasela. Aceștia i-au spus în față cele mai dure cuvinte | Antena 1

Cătălin a avut o serie de opinii cu privire la Cerasela, iar aceasta a încercat să-i spună să nu mai vorbească astfel despre ea și despre partenerul ei de viață, Rareș.

Cerasela și Cătălin, schimbul dur de replici pe care l-au avut la Insula Iubirii, sezonul 6. Ce i-a zis bărbatul

Cerasela și Cătălin s-au întrecut în vorbe dure. Replicile au fost dure, iar ispita a acuzat-o pe femeie că nu ar avea o relație adevărată cu Rareș.

Iată ce au discutat:

„Dacă asta e relația pe care ei o vor...”, spune Daniel. „Nici nu știu dacă au o relație adevărată, ei au venit cu niște înțelegeri, să apară pe la tv, de aia face semne”, spune Cătălin.

„Sunt aici, poți să-mi spui direct”, spune Cerasela. „Știu, fata mea, nu te menajez în niciun fel, nu te mai menajez de când ai făcut faza aia cu Radu”, spune Cătălin. „Ce bine că plec mâine”, spune Bogdan.

„Daniel, baftă!”, îl încurajează ispitele pe Daniel. „Tu nu ești conștientă nici ce glume faci în contextul ăsta”, spune Cătălin. „Ba sunt foarte conștientă. Nu caut scuze”, spune Cerasela.

„Ce cauți?”, întreabă Cătălin. „I-ai zis că l-am făcut fătălău?”, întreabă Bogdan. „Am zis că un băiat de pe insulă, am zis că lucrurile pe care le-a făcut nu mi se par normale, într-un grup. A zis că nu e fătălău, că e puternic, a zis că el e deasupra tuturor”, spune Daniel.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. De ce anume a asigurat-o Rey pe Eda, la ultimul party de pe insulă. Reacția ispitei a fost nea... Insula Iubirii sezonul 6. Cristina a dezvăluit ce a făcut cu Sebastian, chiar cu puțin timp înainte să plece în Thailand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x