Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela, confesiunea la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cristina a izbucnit în lacrimi. Ce spun fetele

Fetele au putut vedea și ele imagini cu băieții de pe insula lor. Iată ce a dezvăluit Cerasela despre trecutul ei și cum a reacționat Cristina.

Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela, confesiunea la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cristina a izbucnit în lacrimi. Ce spun fetele

Antena 1

Concurentele de pe Insula Iubirii sezonul 6 au putut viziona câteva imagini cu iubiții lor, iar reacțiile lor au fost normale. Iată ce a dezvăluit Cerasela despre trecutul ei și cum s-a regăsit Cristina în vorbele ei.

Cerasela, confesiunea neașteptată, care a făcut-o pe Cristina să plângă. Ce au văzut fetele de pe insula băieților

Iată ce a dezvăluit Cerasela despre trecutul ei:

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce nu s-a văzut din casa fetelor. Cerasela explică cine e mai gelos în relația ei. Imagini exclusive

„Eu nu am încredere în mine de mică. Sunt sechele din familie, glume din liceu, că ai burtă, că ai nasul mare, că pari mai matură, că ai gambele de fotbalist. Mama și tata nu m-au vrut. La doi ani ei s-au despărțit definitiv și am crescut cu bunicii din partea mamei. Bunicii nu mi-au spus niciodată că mă iubesc. Eu cu bunicii mei nu vorbim așa, simt că mă iubesc dar nu ne spunem”, spune Cerasela.

Cristina a izbucnit instant în lacrimi și a dezvăluit și ea: „Cumva mă regăsesc în povestea Ceraselei, și eu am fost crescută de bunicii din partea tatălui. Mama mea a murit când eu aveam 2 ani jumătate, tatăl meu nu s-a implicat în creșterea noastră, a plecat în Italia. Mi-aș fi dorit să o facă, nici tatăl meu nu mai trăiește acum. A murit acum 3 ani, iar bunica care m-a crescut acum 4 ani și am iubit-o foarte mult”, spune Cristina.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cristina și Sebastian, adevărul despre relația lor. Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală

Cum au reacționat fetele după vizionarea clipurilor în care iubiții lor au apărut alături de ispite

„El e foarte curios să cunoască oamenii cu care relaționează. Pe mine nu m-a întrebat pentru că mă cunoaște”, spune Cristina.

„E la fel de încrezător în el ca întotdeauna, îi cunosc replicile”, spune Lavinia.

„E cum îl știu, m-am așteptat la asta”, spune Celia.

„Am trecut de perioada în care aventura, adrenalina îmi plăceau. Îmi doresc acum o familie. Eu nu cerșesc atenție”, spune Cerasela.

„Uneori e posesiv, dar e cu limite, mie îmi place așa cum este el. E un pic gelos, cât trebuie”, spune Teodora.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cum au reacționat băieții când au văzut sărutul dintre Cerasela și Celia. Ce au spus Rareș și ... Insula Iubirii sezonul 6. Bogdan, supărat de gestul uneia dintre ispite. Ce au surprins camerele, în dormitor...
Ultimele știri
x