Căutare Live

Cine este ispita Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 6. "Mi-am dorit acest rol, îmi place mult arta seducției"

Eda Csoregi, ispita sezonului 6 al reality show-ului Insula Iubirii are 23 de ani, este din Cluj Napoca și a absolvit Facultatea de Matematică-Informatică, a practicat atletism și este și fotomodel.

Eda Csoregi a venit în rolul de ispită pentru a-i tenta pe bărbați "să guste ciocolată"

Antena 1

Eda a ales să vină ca ispită în acest reality show pentru că, în primul rând, îi place foarte mult acest rol și consideră ea că i se potrivește.

Îmi place când văd că am reușit să cuceresc un bărbat. În plus, cine știe, poate chiar îmi voi găsi sufletul pereche aici, a precizat Eda într-unul din interviurile de casting.

Este o femeie hotărâtă care pune accent pe aspectul fizic dar care, după cum spune chiar ea, are și ceva minte, nu doar un corp atrăgător.

Cine este Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii, sezon 6 și cu ce mindset a intrat în emisiune

Bruneta în vârstă de 23 de ani este mândră de felul în care arată dar este mândră și de faptul că nu este doar o femeie frumoasă, ci are și un suflet bun și ceva materie cenușie.

După terminarea facultății, ispita s-a apucat să predea meditații la matematică, dar este implicată și în proiecte de modelling.

Citește și:Radu Vâlcan, noi dezvăluiri despre din culisele show-ului Insula Iubirii sezonul 6. “Credeti-mă, chiar nu mai este mult”

În plus, frumoasa brunetă a practicat atletism, timp de 13 ani, iar corpul său este unul în care a investit și de care este foarte mândră.

Îmi place să atrag bărbații. Nu am avut mereu încredere în mine, însă știu că atrag privirile ori de câte ori apar undeva. Este plăcut pentru o femeie să se simtă admirată, mai ales când investește timp și efort în imaginea ei, spune Eda.

Citește și:Prezentatorul Radu Vâlcan, despre cel mai nou sezon Insula Iubirii: „Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”

Dar nu sunt doar un corp frumos. Nu sunt doar o femeie trofeu. De multe ori mi s-a întâmplat să cunosc bărbați care au fost interesați doar de aspectul meu fizic, care nu m-au întrebat niciodată cum sunt, cum mă simt și nici nu au vrut să mă cunoască mai mult, iar acest lucru nu mi-a plăcut. Știu că pot oferi mult mai mult, a completat, cu încredere focoasa ispită.

Cât despre cum vede ea lucrurile, fata a precizat că și-a dorit foarte mult să ajungă în acest rol, a urmărit sezoanele trecute și mereu își spunea că dacă ar fi acolo ar face x și y lucru.

Așa că, acum că are ocazia aceasta, a venit cu un mindset care ar putea stârni bărbații din cupluri.

În plus, ea este foarte fericită că celelate ispite nu sunt nici ele doar niște femei frumoase, ci toate sunt puternice, independente și încrezătoare.

Știi, sunt unii bărbați care dacă n-au încercat ciocolata, nu au de unde să știe cum e la gust. Poate unii dintre ei sunt în relații nepotrivite, poate sunt doar din comoditate, obișnuință, poate nu au cunoscut și altceva. Rămâne de văzut, a precizat Eda, ispita focoasă de la Insula iubirii.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și:Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii, sezonul 6. Cine este ispita Cristian Grigorescu. Are 28 de ani și este antrenor personal. Ce alte pasiun... Cine este ispita Ana Maria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 6. "Nu am venit să despart cupluri, dar am venit să m...
Ultimele știri
x