Antena Căutare

Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

Temptation Island – Insula iubirii a primit cu brațele deschise noi cupluri care vor să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii şi să trăiască experienţa care a schimbat viețile multor perechi de îndrăgostiți.

Colaj cu cuplurile de la ”Temptation Island – Insula iubirii” Galerie
Cel mai nou sezon Temptation Island – Insula iubirii îi aduce în faţa telespectatorilor pe curajoşii pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor | Antena 1

Cel mai nou sezon Temptation Island Insula iubirii îi aduce în faţa telespectatorilor pe curajoşii pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, ştiind că doar cei care iubesc cu adevărat vor găsi calea înapoi spre partener. 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite feminine din cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

Cine sunt cele 5 cupluri de la Insula iubirii, sezonul 6

Din cele peste 1000 de cupluri care s-au înscris la castingul pentru cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, au fost alese cinci cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite și cu mize însemnate.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine din cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

Cristina și Sebastian

Cristina (30 de ani), de profesie medic stomatolog şi Sebastian (25 de ani), specialist marketing au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii după o relaţie de 1 an şi 2 luni. Cuplu solid, cei doi au lăsat să se înţeleagă încă de la prezentare că iubirea lor este una foarte puternică şi poate depăşi orice obstacol. Dacă vor face faţă sau nu provocării supreme a relaţiei lor, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Cerasela și Rareș

Cerasela (26 de ani), consultant fonduri europene şi Rareş (28 de ani), specialist IT aduc pe Insulă o poveste atipică, ce durează de aproape 2 ani. Cei doi s-au cunoscut online, atunci când sperau mai puţin, dar când aveau mai multă nevoie unul de altul. Fiecare simţea că e momentul să pună bazele unei relaţii serioase, iar decizia de a participa la acest show au luat-o împreună, însă mai mult pentru ca Cerasela să depăşească un bagaj emotional din trecut, care se reflectă însă în relaţia lor.

Citește și: Radu Vâlcan, primele imagini din Thailanda, de la filmările pentru noul sezon Insula Iubirii. Ce a dezvăluit prezentatorul

Lavinia și Reymond

Lavinia (27 de ani) şi Reymond (26 de ani) sunt împreună de mai bine de 4 ani şi au venit tocmai din Irlanda pentru a da cel mai dur test al relaţiei lor. După o cerere în căsătorie atipică, în două etape şi mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi au decis că Insula este testul suprem care le va răspunde la întrebarea care îi macină cel mai des – “În ce direcţie se îndreaptă relaţia noastră?”. Totodată, au mărturisit încă de la casting că dacă vor pleca împreună de pe Insulă, vor încununa relaţia lor tumultuoasă cu o mult-aşteptată căsătorie.

Celia și Bogdan

Celia (22 de ani), studentă la Medicină şi Bogdan (23 de ani), masterand în Managementul Afacerilor s-au înscris la cel mai fierbinte reality show din dorinţa de a vedea cât de solidă este relaţia lor. Tineri, la început de drum, dar împreună de mai bine de 2 ani, cei doi au mărturisit încă de la început că gelozia ei este cea care i-a determinat să participe la Insula Iubirii. Dacă vor reuşi sau nu să îl treacă, rămâne de văzut.

Teodora și Alexandru

Teodora (19 ani) şi Alexandru (31 de ani) formează un cuplu de aproape 1 an, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi profesional – el este magician pentru copii, iar ea asistenta lui. Singura pereche de pe Insulă care şi-a oficializat relaţia în faţa ofiţerului de Stare Civilă afirmă fără nicio temere: “Noi avem o relaţie perfecta!”. Totuşi, au ales provocarea supremă a unei relaţii – Insula Iubirii drept ultimul test înainte de a face marele pas – cununia religioasă. Ce concluzii vor trage după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în curând, la Antena 1.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x