Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Clarvăzătoarea le-a prezis viitorul! De ce a plâns Florin. Cerasela, despre un blestem din trecut

Unele dintre cuplurile de la Insula Iubirii sezonul 6 au mers la clarvăzătoare, iar ceea ce li s-a spus a fost șocant. Iată cum au reacționat Florin și Cerasela.

colaj foto cu florin si cerasela alături de clarvăzătoarele de la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Concurenții au mers la clarvăzătoare care le-au prezis viitorul. Ce au aflat aceștia | Antena 1

Pentru Florin și Cerasela, experiența de a merge la clarvăzătoare a fost una uimitoare, la care nu s-ar fi așteptat deloc. Florin a izbucnit în lacrimi, iar Cerasela a fost speriată de ceea ce i s-a spus. Desigur, fiecare dintre ei a mers cu partenerul ales pe insulă la date.

Ce le-au spus clarvăzătoarele lui Florin și Ceraselei la Insula Iubirii sezonul 6. De ce au plâns

Iată ce reacții au avut Florin și Cerasela:

„Bine ați venit la sesiunea de ghicit”, le-au spus clarvăzătoarele. „Eu nu prea cred în așa ceva
Nu am mai fost niciodată”, spune Lavinia.

„Ești o femeie foarte puternică, ai un bărbat în interior. Ești bună la ajutat, dar când ai nevoie și tu de ajutor te pierzi”, îi spun cele două femei Laviniei și lui Florin.

„Mi-a zis că o să mi se schimbe viața financiară, de la o persoană care vine de departe. Dar eu nu cred treaba asta, mi se par povești”, spune Lavinia.

„Anul viitor să nu ai un accident, s-a mai întâmplat și se va mai întâmpla. Fiica ta te va iubi foarte mult”, spune clarvăzătoarea.

„Când se deschide subiectul despre fiica mea eu mă emoționez. Ea pentru mine e singura dragoste adevărată”, spune Florin.

„Am mers cu Daniel. M-am sepriat eu am o experiență dubioasă, o femeie m-a blestemat când eram mică că nu am vrut să îi dau bani, mi-a zis să nu am parte de iubire și să am parte de bărbați”, povestește Cerasela.

„Ești foarte încăpătânată. Probleme o să ai în iubire, dar în carieră nu”, spune clarvăzătoarea.

„M-am blocat când am auzit despre iubire. Să am un copil îmi doresc foarte mult”, spune Cerasela.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Lavinia și ispita Florin au căzut pradă pasiunii. Momentele intime din dormitor, surprinse de ... Insula Iubirii sezonul 6. Rey a tras o căzătură de zile mari! Ce s-a întâmplat. Detaliul neașteptat observat de ispite l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x