Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu ce se ocupă Rey, fostul concurent care forma un cuplu cu Lavinia

Reimond a fost concurent la Insula Iubirii în sezoul 6. El a ales să își testeze atunci relația cu Lavinia, cea care îi era parteneră la acea vreme.

Galerie
În prezent, Reimond arată total schimbat față de cum arăta la Insula Iubirii în sezonul 6, iar fanii l-au recunoscut cu greu. | A1

Reimond și Lavinia au fost unul dintre cuplurile care au participat la Insula Iubirii în sezonul 6. Cei doi au ales să își testeze relația pentru a se asigura că sunt pregătiți să treacă la pasul următor și să vadă dacă sunt făcuți unul pentru altul.

Cum arată acum Reimond de la Insula Iubirii sezonul 6

Cei doi au venit pe insulă în Thailanda destul de încrezători în propriile sentimente, dovedind că au încredere și unul în celălalt.

Citește și: Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii sezonul 6, și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Cum arată acum

Articolul continuă după reclamă

Deși au avut o poveste destul de tumultoasă atunci când au acceptat să își testeze relația la Insula Iubirii, cei doi se iubeau enorm. Dar testul insulei și-a spus cuvântul și a demonstrat că uneori iubirea nu e suficientă.

Reimond a căzut în ispită, fiind cucerit de ispita Eda care a știut exact cum să îl vrăjească pe concurent.

Atunci când s-au înscris la sezonul 6 de Insula Iubirii, Reimond și Lavinia aveau 26, respectiv 25 ani. Ei formau un cuplu de 4 ani. Lavinia are și un copil, acum în vârstă de 11 ani, și voia să se asigure dacă partenerul ei este suficient de iubitor și responsabil pentru a se purta cu fiul ei ca un tată.

Lavinia și Reimond povesteau că în cei 4 ani de relație s-au despărțit și certat de mai multe ori, dar mereu se întorceau unul la celălalt.

La bonfire-ul final, Lavinia a văzut că Reimond nu i-a fost fidel și a căzut în ispită, fiind atras de ispita Eda Csoregi.

Reimond și Lavinia au mers pe drumuri separate și iată că au trecut 2 ani de la experiența care le-a schimbat viața.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 6. Ce mai face și cum arată acum Eda Csoregi. Tânăra revine în rolul de ispită

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, Reimond arată total schimbat față de cum arăta la Insula Iubirii în sezonul 6, iar fanii l-au recunoscut cu greu. El nu mai e tuns scurt, și-a lăsat părul să crească, dar a renunțat la barbă.

Cu zâmbetul pe buze, Reimond se filmează adesea în timp ce face sport și postează video-urile pe contul lui de TikTok și pe Instagram.

El a slăbit foarte mult în ultima vreme și se vede că face mult sport. Reimond a postat pe Insta Story imagini cu mâncare pregătită de mama lui, semn că e posibil ca el să se fi mutat cu părinții lui.

Fostul concurent Insula Iubirii pare acum mulțumit de viața pe care o are, locuiește într-o casă mare cu o curte imensă și se bucură de beneficiile pe care i le aduce sportul.

Citește și: Insula iubiirii sezonul 6. Cine sunt Lavinia și Reimond, cuplul cu o poveste de iubire tumultoasă

Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu se ocupă Cristina Nimereală, fosta concurentă Insula Iubirii. E de nerec... Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Tina, de nerecunoscut după mai multe intervenții estetice. Cum arată și ce au speculat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x