Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Cum au petrecut câteva ispite și concurente la ultima zi de difuzare a sezonului 6. Cine a participat

Câteva concurente și ispite de la Insula Iubirii sezonul 6 s-au întâlnit pentru a viziona împreună ultima ediție a emisiunii.

Cum au petrecut câteva ispite și concurente la ultima zi de difuzare a sezonului 6. Cine a participat Galerie
Cum au petrecut câteva ispite și concurente la ultima zi de difuzare a sezonului 6. Cine a participat | Antena 1

Mai multe ispite, dar și concurente de la Insula Iubirii sezonul 6, s-au întâlnit pentru a viziona împreună ultimul episod al emisiunii, în cadrul unei petreceri private care a avut loc luni. Aceștia s-au pozat în mai multe ipostaze și le-au arătat prietenilor virtuali în ce relații au rămas.

Ce imagini au apărut de la petrecerea de final de sezon 6 de la Insula Iubirii. Cum s-au fotografiat

Eda, Lavinia și Roxana au fost doar câteva dintre persoanele care au venit la petrecerea de lansare a ultimului episod al emisiunii, iar imaginile și storyurile au curs de la sine pe conturile de socializare ale tuturor.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cum s-au pozat Lavinia, fosta iubită a lui Rey și ispita Eda, la o petrecere. Cele două femei, împreună

Senzaționalul serii a venit din partea Laviniei, fosta iubită a lui Rey, care s-a pozat în repetate rânduri cu ispita Eda, cea cu care bărbatul a început o relație pe insulă.

Concurentele și ispitele au împărtășit cu urmăritorii lor imagini de la petrecerea de final de emisiune și a arătat senzațional. Cerasela s-a pozat alături de Roxana în diverse ipostaze, dar au făcut și mai multe fotografii de grup, în fața videoproiectorului, arătându-le tuturor cât de bine se înțeleg cu toții și cât de mult s-au distrat.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Teodora, mesaj dur pe Internet după finala reality show-ului. Cum s-a pozat cu burtica de gravidă

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cum s-au pozat Lavinia, fosta iubită a lui Rey și ispita Eda, la o petrecere. Cele două femei,... Lavinia de la Insula Iubirii și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Cum arată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x