Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Teodora, mesaj dur pe Internet după finala reality show-ului. Cum s-a pozat cu burtica de gravidă

Teodora a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale, după finala sezonului 6 din Insula Iubirii. Iată cum au reacționat prietenii virtuali când au aflat de la televizor că este însărcinată cu Alex, dar și ce a avut de spus în privința comentariilor răutăcioase pe care le-a primit.

Colaj cu Teodora și Alex la Insula Iubirii Galerie
Teodora a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale, după finala sezonului 6 din Insula Iubirii | Antena 1

Luni, 27 iunie 2022, a avut loc finala sezonului 6 din Insula Iubirii. Concurenții au avut ocazia de a se reîntâlni la ultimul bonfire, unde au luat decizii importante în privința partenerilor alături de care au venit în Thailanda pentru a-și testa relația.

Printre cuplurile care au atras atenția telespectatorilor încă din prima clipă se numără Alex și Teodora. Cei doi au pășit mai încrezători ca niciodată în căsnicia lor, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pe parcursul celor 21 de zile pe insulă.

Ceremonia finală a focului a fost una intensă pentru toți concurenți, dar în mod special pentru Teodora și Alex. Tânăra a avut puterea să-i dezvăluie soțului său tot ce avea pe suflet în privința relației cu el.

De altfel, concurenta a luat o decizie care l-a lăsat fără cuvinte pe partenerul său. Teodora a susținut în nenumărate rânduri că nu se simte pregătită să continue relația cu Alex, motiv pentru care alege să plece singură în România.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce s-a întâmplat când Oana și Cristina s-au întâlnit la vilă. Cum a ales Oana să plece de pe insulă

Hotărârea dură a tinerei nu i-a picat bine concurentului, care a tot încercat să o recucerească la întoarcerea în vilă, dar și pe drumul spre casă. Odată ajunși acasă, lucrurile s-au schimbat total pentru cei doi.

În urma efectuării unui test de sarcină, Teodora a aflat că era însărcinată în mai bine de 2 luni. Aceasta a ținut sarcina doar pentru ea o perioadă de timp, până s-a decis să își anunțe și partenerul. De asemenea, cei doi consideră că fetița ce urmează să se nască i-a adus din nou împreună, contribuind cel mai mult la împăcarea lor.

Ce reacție a avut Teodora după ce a primit o mulțime de mesaje deranjante din partea internauților

La scurt timp de la difuzarea imaginilor cu Teodora și Alex, internauții au luat-o cu aslat pe concurentă. Tânăra a primit o mulțime de mesaje frumoase, dar și deranjante din partea urmăritorilor săi.

Pentru a lămuri toată situația în care se află, concurenta sezonului 6 Insula Iubirii a decis să transmită un mesaj dur tuturor oamenilor din mediul online. Aceasta și-a dorit să le spună prietenilor virtuali că se simte foarte bine în pielea ei și că este foarte fericită de deciziile pe care le-a luat.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rey și Lavinia au ajuns față în față la bonfire! Spiritele s-au aprins imediat. Rey, gest neașteptat

„Primesc mesaje încontinuu de genul „se vede că nu ești fericită”. Sunt foarte fericită cu deciziile pe care le-am luat!”, a scris ea în dreptul unei imaginii în care apare cu burtica de gravidă la vedere.

Odată cu finala sezonului 6 Insula Iubirii, Teodora s-a decis să publice și câteva poze cu burtica ei de gravidă. În imagine pe care a publicat-o pe InsaStory alături de mesajul dur, concurenta apare într-un sutien minuscul și o pereche de pantaloni lejeri care îi scot în evidență atuurile fizice.

În prezent, Teodora este însărcinată în mai bine de șase luni și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce a recunoscut Alex la bonfire, după ce Teodora a anunțat că nu mai vrea să continue relația ... Insula Iubirii sezonul 6. De ce a ales Cerasela să stea în pat cu Daniel, deși era complet dezbrăcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x