Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Bogdan Ionescu o compară pe Cristina cu Cerasela. Cum a reacționat concurenta când a auzit

Bogdan și Cristina au avut un schimb de replici la Insula Iubirii sezonul 6, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Iată cu cine a comparat-o Bogdan pe Cristina.

Ispita Bogdan Ionescu o compară pe Cristina cu Cerasela. Cum a reacționat concurenta când a auzit Galerie
Ispita Bogdan Ionescu o compară pe Cristina cu Cerasela. Cum a reacționat concurenta când a auzit | Antena 1

Ispita Bogdan Ionescu i-a spus Cristinei că seamănă cu Cerasela la anumite aspecte comportamentale. Aceasta nu s-a supărat, ba mai mult de atât, ea a considerat această comparație ca fiind o glumă la care chiar s-a amuzat.

Ispita Bogdan Ionescu o compară pe Cristina cu Cerasela. Cum a reacționat fosta iubită a lui Sebastian

Ispita Bogdan Ionescu și Cristina au avut parte de un moment de discuție destul de încărcat emoțional, iar ea a primit și o serie de sfaturi de la bărbatul de care se simte atrasă. Însă acesta a asemănat-o cu Cerasela. Iată cum a decurs conversația dintre ei doi:

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela și Cristina au ajuns „la cuțite” la ceremonia focului! Ce cuvinte dure și-au aruncat

„Așa gândesc în momentul de față”, spune Cristina. „Ce am vorbit mai înainte, cu plânsul?”, întreabă Bogdan despre Cristina. „Dar nu plâng. Uite că nu plâng. Nu mai plâng”, îi spune ea.

„Sper. Cerasela, tu ești? Aveți câteva chestii în comun”, îi spune ispita Bogdan Ionescu Cristinei. „Da, avem câteva chestii în comun. Nu e vizibil, dar decizia e a fiecăruia, că e vorba de două persoane. De preferat doar doi și atât. Sunt mulțumită, împăcată cu mine. Cea mai bună decizie pe care am luat-o”, spune Cristina.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Daniel și Cerasela, cele mai intime conversații purtate. Au vorbit despre ceea ce îi leagă

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce a făcut Sebastian cu ispita Oana, de fapt. Cristina a văzut și a dezvăluit ceva neașteptat... Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Cătălin și Teodora au făcut nunta. Cum și-au arătat „afecțiunea” și cine a prins buchet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x