Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Radu Vâlcan și-a făcut brusc apariția la vila băieților: „Vreau să vorbesc ceva cu Sebi!”

Radu Vâlcan a venit pe insula băieților pentru a avea o discuție personală cu Sebastian. Prezentatorul tv i-a dat o veste concurentului.

colaj foto cu sebastian, radu valcan si ispita oana monea la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Sebastian a primit vești neașteptate de la iubita lui, la Insula Iubirii sezonul 6 | Antena 1

Radu Vâlcan a vrut să vorbească cu Sebastian și a mers la petrecerea lor, unde i-a arătat doar lui un videoclip cu Cristina, în care ea a dezvăluit că i-a oferit libertatea.

Radu Vâlcan i-a arătat lui Sebastian filmulețul prin care Cristina l-a anunțat că se desparte de el

Radu Vâlcan a venit pe Insula Iubirii și i-a dat vestea lui Sebastian. Acesta a primit vestea cu lacrimi în ochi, semn că nu se aștepta la o asemenea decizie din partea iubitei sale. A izbucnit în lacrimi.

„Bună seara, Vreau să vorbesc ceva cu Sebi. Ce faci?”, îi anunță Radu Vâlcan pe concurenți.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Dinu Popescu și Cerasela, motivul pentru care și-au aruncat vorbe dure. Ce i-a reproșat ispita

„Binișor. E o atmosferă plăcută, dar eu sunt binișor. Experiența asta a venit copleșitoare pentru mine. Realizez că în relația în care sunt există niște goluri”, recunoaște Sebastian despre relația lui cu Cristina.

„Toată avalanșa asta de sentimente, crezi că Cristina ar fi uitat de ziua ta? Ai o bănuială de ce am venit acum?”, îl întreabă Radu Vâlcan pe Sebastian.

„Cred că o să-mi trezești niște emoții, dar sunt pregătit”, spune Sebastian când este întrebat despre ce crede că îi va arăta. „Eu cred că e un mesaj echilibrat și matur din partea ei”, îi mai precizează Radu Vâlcan înainte să-i arate filmulețul.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce decizie a luat Teo în privința lui Alex. Eda a dezvăluit ce i-a făcut Rey: „El deja a picat... Un nou conflict izbucneşte pe Insula Iubirii: „M-am simţit călcată în picioare!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x