Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Rey a luat decizia de-a pune punct relației! Ce a dezvăluit concurentul despre trecutul său

Rey a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Lavinia și ce greșeli simte el că ea a făcut. Iată ce a dezvăluit la ceremonia focului.

Rey a luat decizia de-a pune punct relației! Ce a dezvăluit concurentul despre trecutul său

Rey a vorbit deschis la ceremonia focului cu Radu Vâlcan, despre relația pe care a avut-o cu Lavinia. Acesta i-a dezvăluit faptul că a fost supărat pe ea fiindcă nu a vrut să-și aducă copilul la ei.

Ce reacție a avut Rey la ceremonia focului, la Insula Iubirii sezonul 6

Rey a spus că relația dintre el și Lavinia s-a încheiat:

„Da, am venit ca un cuplu, pe insulă am venit ca un ultimatum pentru noi, ce se întâmplă se întâmplă. Având în vedere că am luat niște decizii, nu mă deranjează discuția asta. Între mine și Lavinia relația s-a încheiat. Au trecut patru ani cu bune și rele. Mă bucur că mi s-a dat șansa să fiu aici. Să mă cunosc pe mine. Ea vorbește despre mne că sunt imatur. Ea nu înțelege că ea trebuie să stea cu copilul, nu bunicii”, spune Rey despre Lavinia.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rey, reacție aprinsă după ceremonia focului, în fața lui Sebastian. Ce i-a reproșat iubitei sale

Cum a reacționat Rareș după ce a văzut imaginile cu iubita lui, Cerasela la Insula Iubirii sezonul 6

„Nu am văzut nimic care să mă intrige. Nu m-a încercat deloc. Mi s-ar fi părut ciudat să refuze, poate ar fi simțit ceva pentru el. Faptul că a mers acolo înseamnă că a făcut ce a simțit. Mi se pare perfect firesc. Mi s-a părut sincerăm directă. Eu nu am nicio problemă dacă merge în camera liberă”, spune Rareș.

„E a doua oară consecutiv în care iubita lui trădează intens, asta cu cameră nu am înțeles-o, sper că nu sunteți un cuplu de swingers”, spune Alex.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cum a reacționat Alex după ce a văzut imaginile cu soția lui, Teodora și ispita Ali Habron

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Lavinia s-a dus după Alex în dormitor, iar ce a urmat e neașteptat. Ce au surprins came... Insula Iubirii sezonul 6. Lavinia a văzut imaginile cu Rey și ispita Eda. Cum a reacționat și ce au zis celelalte concur...
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x