Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Rey, reacția sinceră pe care a avut-o după ceremonia focului. Ce i-a zis Alex

Rey a făcut o serie de dezvăluiri despre relația pe care o are cu Lavinia, în special după ce a vizionat imagini cu ea pe insula fetelor, unde a fost înconjurată de ispite.

Colaj poze cu Rey de la Insula Iubirii sezonul 6 și Sebastian Galerie
Insula Iubirii sezonul 6. Rey, reacția sinceră pe care a avut-o după ceremonia focului. Ce i-a zis Alex | Antena 1

Rey, Alex și Sebastian au avut parte de o discuție în contradictoriu la Insula Iubirii sezonul 6. Iubitul Laviniei a fost uimit să vadă ce spune ea despre el pe cealaltă insulă și a reacționat imediat.

Cum a reacționat Rey la ceremonia focului la Insula Iubirii sezonul 6, după ce a văzut o serie de imagini cu Lavinia

Rey a fost supărat pe Lavinia că a zis despre el că este imatur, lucru care nu i s-a părut deloc corect sau adevărat. Iată cum a reacționat:

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rei a vorbit despre relația cu Lavinia. Ce l-a făcut să dea atât de multe din casă

„Dacă simte că e roată de rezervă, e trist. Eu dacă voiam să mă duc cu prietenii nu-i ceream voie, dar mereu când mergeam a stârnea nervi. Când m-am despărțit de ea, eu nu am avut parte de suferință, adică nu așa de tare. Dacă voiam puteam să am fete și de rezervă, și de repriza a doua și de prelungiri”, spune Rey.

„Sincer, mă afectează că a zis că Rey nu e matur. Mă afectează”, spune Alex.

„În ce măsură te afectează, Alex, pe tine? Nu înțeleg”, spune Sebastian, interesat de ceea ce avea Alex de spus despre acest lucru.

„Mă afectează pentru că-l văd afectat și noi suntem o familie”, spune Alex.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce au făcut concurenții la date. Camerele au surprins totul. Cum s-au distrat aceștia

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Prima cădere în ispită la Insula iubirii: „Vreau să te sărut”, diseară, de la 20:30, la Antena 1... Insula Iubirii sezonul 6. Cum a reacționat Alex după ce a văzut imaginile cu soția lui, Teodora și ispita Ali Habron...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x