Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Teodora, dezvăluiri despre momentul în care a făcut videochat. Cum au reacționat ispitele când au aflat

Teodora a recunoscut că întrecut a fost model pentru videochat o scurtă perioadă de timp. Iată ce a spus despre acest moment din viața ei și ce a declarat pe tema aceasta.

Insula Iubirii sezonul 6. Teodora, dezvăluiri despre momentul în care a făcut videochat. Cum au reacționat ispitele când au aflat

Antena 1

Teodora Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6 a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la un subiect destul de sensibil din viața ei - perioada când a mers la un studio de videochat pentru o scurtă perioadă de timp. Iată ce spune ea.

Teodora Marcu, despre perioada în care a făcut videochat. Iată ce a declarat la Insula Iubirii sezonul 6

Teodora a confirmat faptul că a făcut videochat, după ce Alex a spus acest lucru despre ea. Iată ce a spus ea despre acea perioadă din viața ei și care a fost motivul pentru care s-a retras din acel domeniu.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rei a vorbit despre relația cu Lavinia. Ce l-a făcut să dea atât de multe din casă

„Îi e frică să mă piardă. Da, este adevărat. Nu am făcut videochat, am vrut să văd cum e și ce e acolo. Cam în două sătpămâni am fost câteva zile. Nu căutam o sursă de venit. M-am oprit înainte să mă văd prima datăc u Alex.

Am zis că poate continui sau nu, dar nu era ceva ce-mi plăcea foarte foarte mult. El nu a înțeles că acolo nu trebuie să te dezbraci dacă nu vrei. Dacă îmi doream să fac asta în continuare, mă accepți așa cum e. Oricum nu cred că rămâneam acolo”, spune Teodora Marcu.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cu ce ispite aleg fetele și băieții să meargă la întâlnire. Ce veste le dă Radu Vâlcan concurenților

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Rareș despre viața intimă cu Cerasela. Ce spune Cristina despre relația cu Seba... Insula Iubirii sezonul 6. Bogdan a cedat psihic și i-a dat replici dure lui Rareș. Ce au discutat cei doi în cameră...
Ultimele știri
x