Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Teodora Marcu și-a pozat burtica de gravidă. Cum arată în prezent soția lui Alex

Teodora Marcu a împărtășit cu urmăritorii ei o poză cu burtica de gravidă. Fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 6 a luat prin surprindere pe toată lumea când s-a aflat că e gravidă.

Insula Iubirii sezonul 6. Teodora Marcu și-a pozat burtica de gravidă. Cum arată în prezent soția lui Alex Galerie
Insula Iubirii sezonul 6. Teodora Marcu și-a pozat burtica de gravidă. Cum arată în prezent soția lui Alex | Antena 1

Teodora Marcu a publicat o fotografie în care burtica de gravidă i s-a văzut cu ușurință, iar bebelușul se vede cu ușurință că este în creștere. Fosta concurentă a avut un traseu complicat pe Insula Iubirii în sezonul 6, însă pare că acum e foarte liniștită.

Teodora Marcu, imagine nouă cu burtica de gravidă. Cât de aproape este să nască

Fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 6 s-a despărțit de soțul ei, Alex, pe insulă, însă la scurt timp după ce s-au întors în țară, ea a constatat că este gravidă și astfel s-au împăcat.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Teodora, mesaj dur pe Internet după finala reality show-ului. Cum s-a pozat cu burtica de gravidă

Este foarte activă pe rețelele de socializare și de curând a publicat o imagine cu burtica de gravidă în prim-plan, iar fanii ei au putut observa faptul că este mai fericită ca niciodată. Iată cât de bine îi stă în rolul de viitoare mămică.

Mesajul Teodorei pentru fanii care au contestat faptul că e fericită alături de Alex

În finala Insula Iubirii sezonul 6, Teodora i-a cerut lui Alex, cel cu care avea o relație de 3 ani și era deja căsătorită, să se despartă pentru că a ales să se pună pe ea pe primul loc și să se descopere. Tocmai de aceea, ea a explicat că vrea să fie singură și a reușit să învețe cât de important este ca ea să fie bine datorită oamenilor cu care a interacționat pe insulă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De cealaltă parte, Alex, soțul Teodorei, nu a fost mulțumit de decizia luată de soția sa, spunând că o iubește foarte mult și că o va iubi mereu indiferent de ceea ce face. Teodora părea extrem de hotărâtă și la discuția cu Alex de după bonfire când cei doi au vorbit față în față despre un viitor în care vor fi separați.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce a recunoscut Alex la bonfire, după ce Teodora a anunțat că nu mai vrea să continue relația cu el

Alex a înțeles cu greu că Teo are nevoie de singurătate, iar în avion, în drum spre România, Teo nu a acceptat să stea lângă soțul ei. La întâlnirea la 6 luni după emisiune, cei doi au povestit că în primele zile după ce au ajuns acasă, ei au dormit în camere separate.

Fanii emisiunii, însă, au condamnat-o pe Teo pentru că nu a avut curajul să îl părăsească oricum pe Alex, chiar dacă e însărcinată. Ei i-au scris în comentarii că ar trebui să se aleagă pe ea și să nu se mai lase influențată de Alex.

Pentru că mesajele și comentariile răutăcioase au curs, Teo a simțit nevoia să clarifice situația și a postat o fotografie alături de Alex, explicând ce se întâmplă, de fapt, în relația lor.

“Este fix alegerea mea lângă cine vrea sa stau și cu cine vreau o familie ! Nici un om nu este perfect, toată lumea are diverse stări, zile bune și mai puțin bune. Nu va puteți da cu părerea și judeca niște oameni văzând câteva imagini, nu veți știi niciodată cum suntem noi cu adevărat ! Tot ce contează este ca sunt foarte bine și nu regret nici o secunda alegerile făcute !”

Cerasela de la Insula Iubirii, mesajul la care fanii nu s-ar fi așteptat. Ce a recunoscut fosta iubită a lui Rareș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x