Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Alex și Teodora s-au revăzut, însă lucrurile nu au mers precum se aștepta concurentul: „Ce emoții am”

Alex și Teodora s-au revăzut la ceremonia focului finală și au avut multe lucruri să-și spună. Cum a reacționat când a aflat că Teodora se desparte de el.

colaj foto cu alex si teodora la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Alex și Teodora s-au revăzut, însă lucrurile nu au mers precum se aștepta concurentul: „Ce emoții am” | Antena 1

Teodora și Alex, ce doi soți de la Insula Iubirii sezonul 6, s-au revăzut la ceremonia focului finală și au avut multe replici. Ce și-au spus:

Teodora și Alex, la ceremonia focului finală. Ce și-au spus aceștia

Iată ce au discutat:

„Tu și Teodora ați venit pe Insula Iubirii căsătoriți, sunteți primii căsătoriți care au venit”, spune Radu Vâlcan.

„Sunt fix ca în prima zi, liniștit, am încredere în noi, în ea, în mine și sunt emoționat, aștept să o văd. Tremură carnea pe mine. Mi-a lipsit foarte mult, fiecare experiență de aici m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea, am simțit răutate îndreptată spre mine. Am fost sincer și am zis că nu e loc în inima mea pentru altcineva”, spune Alex. „Cum ai văzut-o pe Teo ultima dată?”, spune Radu Vâlcan. „Foarte speriată și încrezătoare. Îmi e teamă să găsesc o persoană schimbată”, spune Alex.

Ce și-au spus cei doi când s-au revăzut:

„Sunt foarte bine și mă bucut că am venit aici, mi-am dat seama de mult lucruri. Ce ai învățat de aici?”, spune Teodora.

„Să văd dincolo de imagini și au fost imagini surprizătoare, provocatoare, dar am urmărit intenția și nu am văzut-o din partea ta, dar a fost un filmuleț când erai cu Ali în pat, dar nu m-a deranjat că a fost o apropiere dintre un frate și o soră”, spune Alex.

„Să fiu singură. Vreau să ne despărțim. Nu trebuie să văd ceva ca s ne despărțim. Nu te-ai deschis nicio clipă acolo”, spune Teodora. „Ai zis că mă iubești când am venit aici”, spune Alex.

„Nu am zis că nu te mai iubesc”, spune Todora. „Imaginile pot fi înșelătoare”, o atenționează Alex.

„Am realizat că tot timpul împreună, noi nu am avut timp pentru noi, te-am pus doar pe tine pe primul loc. M-am gândit mult până am luat-o, m-am simțit atât de bine și liberă. Nu o fac pentru nimeni ci pentru mine”, spune Teodora.

„Scopul lor nu e să fie prieteni, ci să ajungă în patul lor, să pună la îndoială fericirea ta, să te îndoiești de partener”, spune Alex. „Contează cum mă simt eu”, spune Teodora.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce s-a întâmplat când Oana și Cristina s-au întâlnit la vilă. Cum a ales Oana să plece de pe i... Insula Iubirii sezonul 6. Ce s-a întâmplat când Ali și-a făcut apariția. Alex, reacție plină de gelozie. Ce s-a întâmpla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Detalii neștiute din culisele Insula Iubirii! Care a fost cel mai greu moment trăit în emisiune pentru Radu Vâlcan Detalii neștiute din culisele Insula Iubirii! Care a fost cel mai greu moment trăit în emisiune pentru Radu Vâlcan Joi, 21.09.2023, 12:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
O fostă ispită de la Insula Iubirii este din nou singură! Cuplul și-a spus adio după 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

O fostă ispită de la Insula Iubirii este din nou singură! Cuplul și-a spus adio după 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

Deși în urmă cu jumătate de an ispita își cerea iubita de soție într-un mod absolut inedit, se pare că acum, după o relație de doi ani au decis să meargă pe drumuri diferite. Iată despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la despărțire.

Miercuri, 28.02.2024, 13:44
Încep filmările pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Vâlcan a ajuns deja în Thailanda

Încep filmările pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Vâlcan a ajuns deja în Thailanda

Insula Iubirii se pregăteşte să primească noi cupluri curajoase şi determinate să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Luni, 26.02.2024, 12:29
Cum arată iubitul Adrianei Minea, fosta ispită de la Insula Iubirii. Tânăra și-a găsit marea iubire după experiența din Thailanda

Cum arată iubitul Adrianei Minea, fosta ispită de la Insula Iubirii. Tânăra și-a găsit marea iubire după experiența din Thailanda

Adriana Minea, fosta ispită de la Insula Iubirii, și-a găsit marea dragoste după experiența trăită în Thailanda. Tânăra se iubește cu Alexandru Vochescu, un cunoscut om de afaceri din România.

Vineri, 23.02.2024, 10:40
Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal și crăpătură pe picior

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal și crăpătură pe picior

Bianca Giurcă de la Insula Iubrii, sezonul 7 și-a surprins fanii cu un look inedit. Tânăra a renunțat la inhibiții și s-a afișat cu bustul generos la vedere, într-o ținută care îi flatează trupul.

Miercuri, 07.02.2024, 15:44
Ultimele știri
x