Antena Căutare

Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Ana Maria Măriuță, mișcarea la care nimeni nu se aștepta. Cu cine a ales să meargă la întâlnire

Ana Maria Măriuță a făcut o alegere neașteptată în ediția 10 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 21 iulie 2023. Iubita lui Marius Budin a uimit pe toată lumea când și-a exprimat dorința de a merge la următoarea întâlnire cu Romeo Vasiloni. Iată cum a reacționat Ema Oprișan.

colaj foto cu ana maria mariuta, poza cu radu valcan si poza cu concurentii la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Ana Maria Măriuță i-a surprins pe toți cu alegerea sa de date, la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Și fetele au luat decizii importante în ediția 10 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 21 iulie 2023. Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vilă pentru a le oferi noi date-uri concurentelor alături de ispitele masculine.

Situațiile neașteptate și replicile tăioase nu au lipsit prea mult de pe micile ecrane ale telespectatorilor. De asemenea, alegerea făcută de Ana Maria Măriuță a lăsat mască pe toată lumea.

Citește și: Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Radu Vâlcan și concurentele s-au întâlnit la bonfire. Ce a făcut Ana Maria Măriuță, fără ezitare

Prima care a fost pusă să nominalizeze o ispită masculină alături de care vrea să își petreacă timpul la următoarea întâlnire a fost Bianca Giurcă. Fără ezitare, concurenta i-a rostit numele lui Alin Simoiu.

Cu cine va merge la date Ana Maria Măriuță. Ce reacția a avut Ema Oprișan când a aflat în ediția 10 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 21 iulie 2023

Ana Maria Măriuță a apelat la o mișcare care a surprins-o pe Ema Oprișan. Iubita lui Marius Budin a spus că vrea să fie însoțită la întâlnire de Romeo Vasiloni, ispita masculină alături de care partenera lui Răzvan Kovacs și-a petrecut toată noaptea.

Ema Oprișan nu și-a putut ascunde reacțiile. Camerele au surprins un zâmbet pe fața ei, după ce Ana Maria Măriuță și-a mărturisit preferința.

„Eu știu că Romeo vrea să iasă cu Ema, însă ea știa că o să-l aleg. Am vorbit cu Ema, știa deja”, a dezvăluit iubita lui Marius Budin.

Citește și: Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au certat. Ce a recunoscut Marius Moise

„O îndrăgesc foarte tare pe Ema! Îi ofer libertatea totală de a alege ea ce este mai bine”, a evidențiat Romeo Vasiloni.

Cristina Rancov l-a nominalizat din nou pe Vlad Ghermănescu în timp ce Claudia Florescu a vrut compania lui Andrei Ifrim. Ema Oprișan și-a exprimat dorința de a merge la date cu Bogdan Dan Stăruială.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 21 iulie 2023. O ispită feminină a părăsit Thailanda. Ce au votat concurenții. Pe cine au ales la următo... La 25 de ani, Daria Cuflic conduce un bolid de lux și are propria afacere. Cu cât vinde hainele pe care le face...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x