Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce job avea înainte Bianca Giurcă. Tânăra spune că a făcut “școala de prințese”

Bianca Giurcă a decis să răspundă curiozităților venite din partea urmăritorilor emisiunii Insula iubirii. Tânăra în vârstă de 25 de ani a primit numeroase întrebări cu privire la activitatea sa, iar ea a dezvăluit ce job a avut înainte de a fi creator de conținut pe platforma TikTok.

colaj foto concurenti insula iubirii Galerie
Tânăra spune că a făcut “școala de prințese”. | Insula Iubirii

Bianca Giurcă s-a înscris la emisiunea Insula iubirii împreună cu partenerul ei Marius Moise, un fermier în vârstă de 35 de ani care îi asigură tinerei tot confortul, după cum au mărturisit cei doi în cadrul sezonului 7 Insula iubirii. Aceasta, însă, a avut altă activitate înainte de a lua calea platformelor de socializare.

Citește și: Insula iubirii, sezonul 7. Ce a decis să facă Bianca Giurcă în timp ce Marius Moise posta imagini cu femei din Ibiza

Cu ce se ocupa în trecut Bianca Giurcă. Tânăra spune că a făcut "școala de prințese" și prezintă dovezi

Tânăra pare să nu fie deloc străină de lumea showbizului! Întrebată mai mult ironic de către un urmăritor al său dacă a făcut "școala de prințese", referindu-se, desigur, la remarca pe care partenerul ei a făcut Oanei Monea, ea a răspuns, spre suprirnderea tuturor, afirmativ.

"Chiar da, doar că atunci când am făcut-o eram blondă", a spus tânăra.

Mai mult decât atât, a publicat o imagine care arată tuturor ce o atestă, cu ghilimelele de rigoare, bineînțeles, ca fiind "absolventă a școlii de prințese". Bianca Giurcă a scos din arhiva personală o imagine în care era ursitoare la nunta Andreei Tonciu. Tânăra era îmbrăcată într-o rochie albastră, de prințesă și putem vedea că în mână are o baghetă, exact ca în povești. Ea a fost surpinsă în timp ce o ursea pe miresică.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce posta Marius Moise, iubitul Biancăi, în timp ce la TV erau difuzate imaginile incriminatorii cu Oana

După cum bine știm nașii Andreei Tonciu sunt Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În imagine îi putem vedea și pe cei doi stând unul lângă altul, cât și pe Andreea Tonciu în rochia spectaculoasă.

Citește și: Insula Iubiri, 7 iulie 2023. Bianca Giurcă și ispita Oana Monea, confruntare cu scântei la bonfire. Ce au filmat camerele

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Citește și: Câți bani face Bianca Giurcă de la Insula Iubirii din Tiktok. Tânăra a arătat extrasul de cont

Insula iubirii, sezonul 7. Ce a decis să facă Bianca Giurcă în timp ce Marius Moise posta imagini cu femei din Ibiza... Insula Iubirii, sezonul 7. Cum comentează Cristina Rancov imaginile văzute cu Iulian Clonț, la bonfire. Ce a vorbit cu E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x