Antena Căutare

Insula Iubiri, 7 iulie 2023. Bianca Giurcă și ispita Oana Monea, confruntare cu scântei la bonfire. Ce au filmat camerele

Bianca Giurcă și ispita Oana Monea s-au întâlnit la bonfire-ul din episodul 6 al sezonului 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023 pentru a discuta despre Marius Moise. Iubita concurentului a „explodat” și a dat cărțile pe față.

colaj foto cu poze cu oana monea, poza cu bianca giurca si poza cu cele doua la bonfire la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Oana Monea și Bianca Giurcă au purtat o discuție surprinzătoare în ediția 6 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Telespectatorii au putut viziona momente tensionate în episodul 6 din Insula Iubirii sezonul 7 de pe 7 iulie 2023. Bianca Giurcă și ispita Oana Monea s-au întâlnit pentru prima oară la ceremonia focului.

Iubita lui Marius Moise a rămas stupefiată de confesiunile ispitei feminine. Deși nu a vrut să o privească la început, concurenta nu s-a mai putut abține și a răbufnit de față cu Radu Vâlcan, recunoscând lucruri despre partenerul său.

„Suntem apropiați, este foarte atent cu mine, îmi face foarte multe complimente. Îmi spune în fiecare zi că sunt ireal de perfectă și că aș putea să fiu soția ideală. Nu știu prea multe despre relația lor pentru că nu vorbește prea mult despre Bianca. E atent la modul în care mă comport și pare foarte fascinat de mine. (...)Nu mi-ar plăcea să am un bărbat lângă mine ca Marius. Nu mă refer la felul în care arată pentru că este un bărbat arătos și inteligent din punctul meu de vedere, însă pare și sunt sigură că este un bărbat foarte infidel”, au fost dezvăluirile Oanei Monea care au făcut-o pe concurentă să scoată la iveală detalii uluitoare despre Marius Moise.

Citește și: Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Flacăra ispitei s-a aprins, în premieră. Ce dezvăluiri cu lacrimi în ochi a făcut Claudia Florescu

„Nu știu ce să-i spun. Eu sunt conștientă, dar nu pot să fiu acum surprinsă de faptul că Marius e infidel sau că ar putea fi mai mult decât a fost. Sunt conștientă de lucrurile astea și le-am acceptat, înțelegi? Mie nu îmi place în vacanțe, știu ce se întâmplă în vacanță, dar nu vreau să aflu. Aici e altceva! Eu sunt persoana care și-a dorit mai mult relația, poate că puțin l-am ținut și eu pe loc. Adică nu poți să dai vina doar pe el că e așa. Eu sunt fericită, sunt într-o familie, sunt aproape de surorile mele. Sunt niște lucruri pe care n-ai cum să le înțelegi!”, a spus Bianca Giurcă.

Oana Monea a simțit nevoia să-i dea un sfat concurentei, înainte să se întoarcă în casa fetelor. Ispita a susținut că tânăra trebuie să își caute fericirea lângă un bărbat care o iubește și o respectă cu adevărat.

Ce s-a întâmplat când ispita Oana Monea a trecut pe lângă Bianca Giurcă, după bonfire în episodul 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023

În drum spre vila fetelor, Bianca Giurcă a fost surprinsă cu lacrimi în ochi și foarte afectată de lucrurile pe care le-a aflat la bonfire. Concurenta nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns, cerând să fie lăsată singură.

„Întâlnirea cu Bianca pe mine m-a întristat foarte mult. Am văzut acel tipar de femeie tristă, nerespectată și neiubită. Nu cred că are parte de aceste lucruri în relația cu Marius. Plângea foarte tare, chiar și după bonfire se auzea după podul de unde trebuia să plece spre casa lor, se auzea cum plângea în hohote”, a declarat Oana Monea.

Citește și: Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Marius Moise și ispitele feminine s-au dezlănțuit la petrecere. Ce a făcut iubitul Biancăi Giurcă

Bianca Giurcă și ispita și-au aruncat câteva priviri, după bonfire. Mai mult, concurenta a fost foarte atentă la Oana Monea când a trecut pe lângă ea.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, episodul 6. Imagini exclusive de la întâlnirea Oanei Monea cu Bianca Giurcă. Ce discuție au avut cele do... Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Ispitele feminine au făcut show la vila băieților. Ce s-a întâmplat cu Bianca Giurcă, după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x