Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce s-a întâmplat cu Bogdan Cîrlan, după despărțirea de Claudia Florescu. Cine îl ajută financiar

Bogdan Cîrlan a trecut printr-o perioadă dificilă, după despărțirea de Claudia Florescu. Concurentul a povestit la 6 luni de la plecarea din Thailanda că primește ajutor financiar pentru că nu mai lucrează.

Colaj cu Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu la Insula Iubirii în trei ipostaze diferite Galerie
Bogdan Cîrlan a trecut printr-o perioadă dificilă, după despărțirea de Claudia Florescu | Antena 1

Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu au părăsit sezonul 7 Insula Iubirii împreună, însă viața lor a luat o întorsătură uluitoare acasă. Concurenții reality show-ului s-au despărțit la aproximativ 3 luni de la logodnă.

În Finala emisiunii, bărbatul s-a decis să o ceară pe iubita lui de soție. Răspunsul ei a fost „DA”, după ce s-a asigurat că vor exista schimbări în relația lor odată cu plecarea în România. Deși a făcut multe promisiuni, Bogdan Cîrlan a trecut printr-o etapă dificilă când a ajuns acasă.

Concurentul a renunțat la locul de muncă și a avut o „cădere”. Nu s-a gândit că o să fie părăsit de parteneră. Claudia Florescu nu a stat prea mult pe gânduri când a văzut că logodnicul său nu trece la fapte. Așadar, aceasta a luat decizia de a se despărți de bărbatul cu care a venit în Thailanda.

Citește și: Fanii emisiunii cred că Bianca a urmărit Finala în casa lui Marius. Au observat un lucru ce a provocat animozitate tot sezonul

Cei doi au trecut de la iubire la prietenie într-o scurtă perioadă. Concurenta a decis să se mute singură și să se concentreze asupra carierei sale. Mai mult, și-a luat cu ea și animalul de companie la care ține foarte mult.

Cine îl ajută financiar pe Bogdan Cîrlan de când a părăsit sezonul 7 Insula Iubirii

Cu lacrimi în ochi și vocea tremurândă, Bogdan Cîrlan a vorbit despre separarea de femeia lângă care își vedea viața. La testimonialul de 6 luni după Insula Iubirii sezonul 7, concurentul a recitit scrisoarea pe care a primit-o de la Claudia Florescu în primele zile din Thailanda.

„Cel mai mult în pragul ăsta a dus-o delăsarea mea. Am avut o cădere. Nu aveam chef să muncesc. Și în momentul de față mă întreb de ce m-am oprit din ce făceam eu la început. Cred că a fost relaxarea de dată de faptul că nu pot să o pierd, nu o să plece de lângă mine.

Am început să plâng, nu mai aveam nicio reacție. Am încercat să vorbesc cu ea, să nu facă pasul ăsta. Viața mea trebuia să se schimbe în bine, să demonstrez că sunt un bărbat puternic, dar s-a schimbat în rău”, a mărturisit el.

De asemenea, Bogdan Cîrlan a dezvăluit că nu se simte deloc bine de când a renunțat la el Claudia Florescu: „Nu dorm, nu mănânc, nu mai merg la sala. Am slăbit 10 kilograme într-o lună jumătate”

Citește și: Cuplurile participante la Insula Iubirii, decizii complicate la final de sezon: „Vom avea un copil!”. Finala, lider de audienţă

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, concurenta îi sare mereu în ajutor fostului partener. Mai mult, aceasta îl ajută financiar pentru că el nu mai lucrează.

„Mă mai ajută și pe mine mama, tata. Singura persoană care m-a ajutat a fost Claudia. Știu că e rușinos, dar nu aveam bani să-mi iau motorină sau de mâncare”, a mai adăugat concurentul.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele sezonului 7, după Marea Finală chiar AICI.

Cuplurile participante la Insula Iubirii, decizii complicate la final de sezon: „Vom avea un copil!”. Finala, lider de a... Fanii emisiunii cred că Bianca a urmărit Finala în casa lui Marius. Au observat un lucru ce a provocat animozitate tot s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x