Antena Căutare

Fanii emisiunii cred că Bianca a urmărit Finala în casa lui Marius. Au observat un lucru ce a provocat animozitate tot sezonul

Ce i-a făcut pe fanii emisiunii Insula Iubirii să creadă că Bianca urmărește finala Insula Iubirii din casa lui Marius. Glumele au curs: “Are prosoape la fel”.

colaj foto cu bianca giurca si marius moise la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Fanii emisiunii cred că Bianca a urmărit Finala în casa lui Marius | Insula Iubirii/Antena 1

Poate unul dintre cele mai așteptate momente de la Insula Iubirii a fost confruntarea finală între Bianca și Marius, dar și testimonialele după 6 luni de la încheierea filmărilor. Cel mai dur test al fidelității și-a scris ultima filă a sezonului 7 cu momentul dintre tânăra de 25 de ani și cel poreclit în emisiune „Făt Frumos”.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Dezvăluirea făcută de Bianca după ce s-a apropiat de Alin în seara petrecerii: "În apărarea mea..."

Deși s-au așternut peste povestea lor de iubire peste 6 luni, timp în care relația lor a luat-o de la capăt și s-a încheiat marcată fiind de reproșurile a ceea ce au făcut în emisiune. În vreme ce Bianca Giurcă a mărturisit că i-ar fi iertat orice lui Marius, bărbatul nu a putut trece peste apropierea dintre tânără și Alin.

Ceremonia finală a focului dintre cei doi a adus, de asemenea, reproșuri, dar și păreri de rău, îmbrățișări și priviri stânjenite din partea amândurora. Marius Moise a fost, totodată, uimit de vorbele ispitei Oana Monea. Au decis să părăsească Thailanda separat, fiecare pe drumul său, despărțiți, însă acasă au decis să nu se despartă pentru a nu-și șoca familiile cu decizia luată. La scurt timp, însă și-au dat seama că nu pot trăi într-o relație în care niciunul dintre ei nu poate trece peste ceea ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii Insula Iubirii. Bianca s-a mutat la București, Marius a rămas singur în casa imensă din Ialomița.

Ce i-a făcut pe fanii emisiunii Insula Iubirii să creadă că Bianca urmărește finala Insula Iubirii din casa lui Marius. Glumele au curs: “Are prosoape la fel”

La testimonialele filmate după 6 luni de la filmarea emisiunii, bărbatul spune că nu mai există loc de împăcare, iar Bianca a mărturisit printre lacrimi că deși s-a despărțit de Marius, nu poate trece peste relația cu el, nu îl poate uita și îl iubește.

Deși sunt pe drumuri separate, însă nenumărate detalii i-au pus pe gânduri pe fanii emisiunii, care s-au întrebat “Cât de despărțiți sunt?”. Un aspect care a creat deopotrivă animozitate și râsete, tot sezonul, și pentru care Marius a fost criticat, este dorința lui, spusă explicit Biancăi, de a avea prosoape la fel în baie. Ea nerespectând de fiecare dată acest lucru, au exista nemulțumiri, spuse, de altfel, și în emisiune.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce job avea înainte Bianca Giurcă. Tânăra spune că a făcut “școala de prințese”

Ei bine, în seara de duminică, 27 august, Bianca s-a filmat în casă, în timp ce urmărea Insula Iubirii. Tânăra era proaspăt ieșită din baie, având un prosop mare pe corp și unul pe cap, ambele de aceeași culoare.

Fanii emisiunii au început pe grupurile de meme să glumească: “Bianca are prosoape la fel, sigur e la Marius acasă”. Postare a strâns peste 1,1K de aprecieri, iar comentariile au început să curgă, oamenii spunând că Bianca se află la București, în sufrageria casei sale pentru că au comparat imaginile din casa lui Marius.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce operații estetice are Bianca Giurcă. Tânăra de 25 de ani a recunoscut că a apelat la bisturiu

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Citește și: Insula iubirii, sezonul 7. Ce a decis să facă Bianca Giurcă în timp ce Marius Moise posta imagini cu femei din Ibiza

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce s-a întâmplat cu Bogdan Cîrlan, după despărțirea de Claudia Florescu. Cine îl ajută financ... Insula Iubirii, sezonul 7. Bogdan Cîrlan, mesaj emoționant după Finală. Ce a spus după ce s-a aflat despre despărțirea d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x