Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. De ce nu mai țin legătura Andrei Ifrim și Claudia Florescu. Ispita a scos la iveală adevărul

Andrei Ifrim, ispita din sezonul 7 Insula Iubirii, a scos la iveală adevăratul motiv pentru care nu mai ține legătura cu Claudia Florescu. De asemenea, tânărul a mărturisit dacă s-ar vedea sau nu într-o relație cu ea.

Colaj cu Andrei Ifrim și Claudia Florescu la Insula Iubirii în ipostaze diferite Galerie
Andrei Ifrim, ispita din sezonul 7 Insula Iubirii, a scos la iveală adevăratul motiv pentru care nu mai ține legătura cu Claudia Florescu | Antena 1

Andrei Ifrim și Claudia Florescu au legat o strânsă relație de prietenie la Insula Iubirii sezonul 7. Concurenta s-a apropiat foarte mult de ispita masculină în ultima săptămână petrecută în Thailanda.

Fosta partenera a lui Bogdan Cîrlan a ieșit la câteva date-uri cu Andrei Ifrim, spunând că se simte foarte bine în compania lui. Mai mult, aceasta a susținut că s-a simțit atrasă fizic de ispita masculină.

Deși părea că se înțeleg foarte bine la început, Andrei Ifrim și Claudia Florescu au avut parte și de discuții acide pe insulă. Ce doi și-au adresat cuvinte dure și replici acide care au reușit să-i îndepărteze, motiv pentru care concurenta l-a ales pe Matei Negrescu la dream date.

Citește și: Cine e și cum arată iubita lui Ahmad Daas, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce imagine a publicat cu tânăra pe Internet

La testimonialul de la 6 luni după Insula Iubirii, tânăra declara că a rămas în relații bune cu ispita masculină. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru cei doi după difuzarea emisiunii. Se pare că aceștia nu mai țin legătura, potrivit bărbatului.

Motivul pentru care Andrei Ifrim și Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 nu își mai vorbesc

De curând, Andrei Ifrim a realizat o sesiune de întrebări pe contul său de Instagram pentru a răspunde la toate curiozitățile prietenilor virtuali. Întrebat dacă mai vorbește sau nu cu Claudia Florescu, ispita masculină a scos la iveală tot adevărul despre relația dintre ei.

„Nu mai vorbește cu mine. Mă consideră o persoană „falsă”. Fiecare e liber să creadă ce vrea, dar cred că imaginile spun altceva. Am fost cât se poate de autentic”, a spus el în mediul online.

Ispita masculină a mai susținut că a ținut legătura cu fosta parteneră a lui Bogdan Cîrlan până în momentul difuzării emisiunii. În prezent, cei doi nu își mai vorbesc.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Claudia Florescu, reacție dură după ce a fost criticată pentru despărțirea de Bogdan Cîrlan. Ce a zis

Andrei Ifrim a dezvăluit și dacă s-ar vedea sau nu într-o relație cu Claudia Florescu: „Mi-a plăcut de ea cu adevărat și cât am fost acolo cred că s-a legat ceva între noi, dar fiind într-o relație și respectându-se pe ea și pe Bogdan s-a păstrat distanța, ca să zic așa. (...) Nu m-aș vedea într-o relație cu cineva cu un orgoliu atât de mare. Una e să ai un caracter puternic și alta e să ai un orgoliu dus la extrem. Chiar și atunci când n-ai dreptate...tot pe a ta o ții. Inacceptabil!”

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 27 august 2023.

Ce s-a întâmplat la ultima petrecere a concurentelor cu ispitele, la Insula Iubirii sezonul 7. Camerele au surprins totu... Ispita Oana Monea, ipostaza tandră în care a apărut alături de noul ei iubit. Cât de apropiați s-au filmat pe rețelele s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x