Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 7. Ema Oprișan a scos la iveală detalii neștiute despre trecutul său. Ce a spus despre meseria ei

Ema Oprișan a scos la iveală detalii neștiute despre trecutul său în episodul 3 din Insula Iubirii PLUS, emisiune exclusivă AntenaPLAY. Iubita lui Răzvan Kovacs a vorbit, fără pic de reținere, despre meseria pe care o practică și despre băiețelul ei.

Colaj cu Ema Oprișan la Insula Iubirii în două ipostaze diferite Galerie
Ema Oprișan a scos la iveală detalii neștiute despre trecutul său în episodul 3 din Insula Iubirii PLUS, emisiune exclusivă AntenaPLAY | Antena 1

Ema Oprișan din sezonul 7 Insula Iubirii s-a adaptat rapid stilului de viață din Thailanda. La doar câteva zile de la separarea de partenerul său, concurenta a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația pe care o are cu Răzvan Kovacs, dar și despre trecutul său.

Pentru că este o persoană extrovertită și preferă să socializeze cu toată lumea din jurul său, concurenta a ajuns să aibă conversații profunde cu unele ispite masculine din noul sezon al reality show-ului.

În episodul 3 din Insula Iubirii PLUS, emisiune difuzată exclusiv pe AntenaPLAY, tânăra și-a deschis sufletul în fața ispitei Matei Negrescu. Aceasta a discutat, fără ezitare, despre meseria pe care o practică în România.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 7. Cu cine și-ar fi dorit Cristina Rancov să meargă la date. Ce a dezvăluit despre ispitele masculine

De asemenea, iubita lui Răzvan Kovacs a vorbit cu multă emoție despre fiul ei și cât de greu i-a fost să îl crească.

Cu ce se ocupă Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce confesiuni a făcut despre trecutul său

Ema Oprișan i s-a destăinuit lui Matei Negrescu. Concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii a susținut că își câștigă existența din TikTok. Aceasta este destul de celebră în mediul online, conținutul său fiind apreciat de foarte multe persoane.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 7. Ce a spus Ema Oprișan despre Ana Maria Măriuță, de față cu ispitele masculine. Camerele au filmat tot

Mai mult, iubita lui Răzvan Kovacs a povestit despre o perioadă grea din viața ei și cum a ajuns să practice această meserie extrem de cunoscută în prezent: „Venind în România de puțin timp, existența mea este din TikTok. Se câștigă foarte bine. Ideea este că atunci când m-am întors din țară nu a stat nimeni cu copilul meu și trebuia să găsesc ceva până îl dădeam la grădiniță. M-am mutat cu chirie, am avut bani, nu e vorba de asta, dar banii ăia se termină la un moment dat. Și faptul că eu fac TikTok și îmi câștig banii de acolo când Noah doarme pentru mine a fost un avantaj. Eram cu copilul meu ziua și noaptea puteam să muncesc, că e o muncă”.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

Cum arăta Oana Monea la 19 ani, când încă nu devenise celebră. Imagini neștiute cu ispita de la Insula Iubirii... Insula Iubirii 2023, episodul 5. Flacăra ispitei s-a aprins și panica s-a instalat în vila fetelor. Imagini exclusive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x