Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Este sau nu Claudia Florescu într-o relație. Ce spune despre o posibilă împăcare cu Bogdan Cîrlan

Claudia Florescu, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, a dat cărțile pe față în ceea ce privește viața sa amoroasă. Superba brunetă a mărturisit dacă este sau nu într-o relație în prezent.

Colaj cu Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan la Insula Iubirii sezonul 7 în ipostaze diferite Galerie
Claudia Florescu, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, a dat cărțile pe față în ceea ce privește viața sa amoroasă | Antena 1

Claudia Florescu se numără printre concurentele din sezonul 7 Insula Iubirii care au cucerit publicul cu felul său carismatic și principiile de viață esențiale. Frumoasa brunetă a devenit cunoscută după ce a venit în Thailanda alături de fostul partener pentru a-și testa relația.

Parcursul celor doi în cadrul reality show-ului a fost unul emoționant pentru telespectatori. Bogdan Cîrlan a impresionat pe toată lumea cu iubire pe care i-o purta iubitei sale, în timp ce Claudia Florescu a surprins cu caracterul puternic și felul pozitiv de a aborda fiecare situație dificilă.

Cei doi au participat la Insula Iubirii pentru a-și demonstra că sunt sufletul pereche, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru ei odată cu ieșirea din emisiune. Deși au plecat împreună și logodiți din Thailanda, relația lor s-a destrămat acasă.

Citește și: Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 au publicat primele imagini cu chipul fiicei lor. Cu cine seamănă micuța Luna

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan au decis să meargă pe drumuri separate la puțin timp de la revenirea în țară. Propunerea despărțirii a venit din partea frumoasei brunete, care nu a observat nicio schimbare majoră în comportamentul fostului iubit.

Concurenții sezonului 7 Insula Iubirii și-au văzut de viața lor. Mai mult, în urmă cu ceva timp se scria despre faptul că Bogdan Cîrlan ar avea deja o altă relație.

Focoasa brunetă a decis să lase deoparte viața amoroasă după despărțirea de fostul partener. Aceasta s-a concentrat asupra carierei. În plus, și-a deschis propria afacere de care este tare mândră: o sală de fitness.

Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 a spus dacă are sau nu iubit

Claudia Florescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, este foarte activă în mediul online. Aceasta își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei.

De curând, fosta iubită a lui Bogdan Cîrlan a realizat o sesiune de întrebări prin care să răspundă la toate curiozitățile oamenilor din mediul online. Aceasta a fost întrebată despre cum reușește să arate atât de bine, dar și ce produse folosește pentru un păr sănătos și lung.

Urmăritorii de pe Instagram și-au dorit să afle dacă fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a refăcut viața. Claudia Florescu a oferit un răspuns asumat și direct. Frumoasa brunetă a informat pe toată lumea că nu este într-o relație și că nu își dorește un iubit prea curând.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum s-a filmat Bianca Giurcă, după zvonurile că s-a împăcat cu Marius Moise. În ce ipostază a apărut

„Nu, și nici nu caut”, a fost mesajul ei la întrebarea „Ai iubit în momentul de față?”.

De asemenea, Claudia Florescu a fost întrebată dacă există posibilitatea să se împace cu Bogdan Cîrlan, fostul partener. Bruneta este destul de hotărâtă în ceea ce privește viitorul său. Așadar, se pare că fosta concurentă de la Insula Iubirii nu își dorește să îi mai ofere o șansă celui care a cerut-o de soție în Thailanda.

„Nu”, a fost răspunsul ei ferm.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum s-a filmat Bianca Giurcă, după zvonurile că s-a împăcat cu Marius Moise. În ce ipostază a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x