Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum s-a filmat Bianca Giurcă, după zvonurile că s-a împăcat cu Marius Moise. În ce ipostază a apărut

În timp ce în mediul online circulă zvonuri că Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubrii, sezonul 7 s-ar fi împăcat, tânăra s-a filmat într-o ipostază inedită. Acesta a filmat un clip în care demonstrează că este „fată de casă”.

colaj foto Bianca Giurcă si marius moise insula iubirii sezonul 7 Galerie
În timp ce în mediul online circulă zvonuri că Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubrii, sezonul 7 s-ar fi împăcat, tânăra s-a filmat într-o ipostază inedită | Antena 1 & Captura TikTok

Botezul fiicei Emei și a lui Răzvan Kovacs a fost prilej de dezbateri în mediul online. Printre invitați s-au numărat și Bianca Giurca și Marius Moise, colegii lor de la Insula Iubirii, sezonul 7. Deși cei doi foști iubiți susțineau că relația lor s-a încheiat definitiv, la eveniment au fost surprinși în ipostaze foarte apropiate.

Astfel, în urma imaginilor cu Bianca Giurca și Marius Moise, de la Insula Iubirii, sezonul 7 în care apar îmbrățișați, zvonurile că cei doi s-ar fi împăcatn au început să circule. În paralel, tânăra este foarte activă pe rețelele de sociale și își ține fanii la curent cu toate lucrurile din viața ei.

Mai mult decât atât, recent, aceasta s-a filmat într-o ipostază inedită în care internauții nu au avut ocazia să o vadă până acum.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, adevărul despre imaginile tandre în care a apărut alături de Marius Moise. Ce a spus tânăra

Cum s-a filmat Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7 după zvonurile că s-a împăcat cu Marius Moise

În timp ce internetul clocotește sub imperiul zvonurilor că Bianca Giurca și Marius Moise, de la Insula Iubirii, sezonul 7 s-au împăcat, tânăra a apărut într-o ipostază rară. Aflată în apartamentul ei din Capitală, Bianca s-a filmat gătind.

Fosta concurentă și-a demonstrat calitățile de gospodină într-un videoclip postat pe contul eu de TikTok. Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7 a gătit ciorbă rădăuțeană și pilaf și a filmat procesul pas cu pas, spre bucuria, dar și surprinderea urmăritorilo ei care nu au mai văzut-o astfel.

„Hei! Astăzi vreau să vă arăt că știu să și gătesc și o să fac un Tik Tok mai special, eu nu prea fac Tik Tok-uri de genu, o să gătesc ciorbă și pilaf. Eu sunt ciorbăreasă, îmi plac foarte mult ciorbele, în special cea rădăuțeană și de roșii. Și pilaful de legume și pui”, și-a început tânăra clip-ul filmat în bucătărie, înainte de a se apuca de treabă.

Aceasta le-a explicat urmăritorilor ei fiecare pas pe care îl urmează pentru a găti preparatele ei preferate, dar le-a și împărtășit din secretele ei de bucătăreasă iscusită. De asemenea, la un moment dat, Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7 că ea face mâncare într-o oală foarte mică pentru că „este singură”.

„E prima dată în care ma filmez in timp ce gatesc 🍲. Daca va place, mai fac”, a scris tânăra în descrierea imaginilor care au stâns peste 10.000 de aprecieri în mai puțin de o zi de la publicare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Din ce câștigă bani Bianca Giurcă, după participarea la Insula Iubirii, sezonul 7. Ce a recunoscut despre veniturile ei

Deși prietenii ei virtuali au lădaut-o, printre aceștia s-au numărat și persoane care i-au atras atenția că ar fi greșit rețeta.

„Arată foarte bine, rețeta este pentru ciorbă de pui a la grec. Cea rădăuțeană se face altfel (se dau la Blender legumele și se adaugă și usturoi)”, a remarcat o internaută.

„Vă arată rețeta , nu vă cere sfaturi..”, i-a sărit în apărate o fană.

„Mi-ai făcut poftă, fac și eu mâine ciorbă. Sper să-mi iasă finalul cu smântan, că mereu am ratat”, a mai scris cineva.

Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 au publicat primele imagini cu chipul fiicei lor. Cu cine seamănă m... Insula Iubirii, sezonul 7. Este sau nu Claudia Florescu într-o relație. Ce spune despre o posibilă împăcare cu Bogdan Cî...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x