Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ispita Oana Monea, schimbare de look neașteptată. Ea este acum de nerecunoscut

Oana Monea a fost ispită la Insula Iubirii în sezonul 7, atunci când l-a făcut pe Marius Moise să uite că a venit pe insulă într-o relație.

Galerie
Frumoasa blondină a cucerit atunci inimile telespectatorilor cu frumusețea, dar și cu atitudinea ei, cu care încuraja femeile să spună și să facă ce simt. | A1

Frumoasa blondină a cucerit atunci inimile telespectatorilor cu frumusețea, dar și cu atitudinea ei, cu care încuraja femeile să spună și să facă ce simt.

Oana Monea a reușit să-și mărească numărul de urmăritori pe contul ei de Instagram cu rolul de ispită pe care l-a jucat în sezonul 7 de Insula Iubirii.

Oana Monea, de nerecunoscut

Frumoasa blondină a dat dovadă că e foarte hotărâtă și i-a dezvăluit la final lui Marius Moise că ea nu a făcut nimic altceva decât să-și facă rolul de ispită.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: De ce Oana Monea nu a mai participat la Insula Iubirii ca ispită. Ce a făcut-o să renunțe la acest gând

În prezent, blondina se ocupă de afacerea ei, având un salon de înfrumusețare și cosmetică. În ultima vreme, Oana a postat mai multe imagini cu munca ei, semn că a ales să re focuseze mai mult pe viața ei profesională după despărțirea recentă de fostul ei partener.

Vara aceasta Oana a postat câteva fotografii din vacanță din Grecia unde pare că a fost cu o prietenă de-a ei.

Chiar dacă blondina nu este acum într-o relație, ea preferă să se concentreze mai mult pe a-și dezvolta afacerea și e mult mai atentă la oamenii cu care se înconjoară.

Ea și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o serie de Insta Stories în care apare de nerecunoscut. Oana s-a filmat în oglindă purtând o rochie neagră cu decolteu adânc și crăpătură pe picior.

Citește și: Exclusiv | Bianca Giurcă despre viața de după Insula Iubirii. Ce crede despre Oana și cum a trecut peste despărțirea de Marius

Ce le-a atras atenția fanilor ei este culoare părului. Oana apare brunetă, dar nu se știe dacă ea chiar s-a vopsit brunetă sau doar a ales să poarte o perucă.

Chiar dacă au recunoscut-o cu greu, urmărtorii Oanei au apreciat ținuta ei sexy. Fosta ispită de la Insula Iubirii știe mereu cum să-și pună în evidență atuurile fizice, cu ținute care îi subliniează formele.

La rochia neagră pe care o poartă în video-ul din Insta Story, Oana Monea a asortat o pereche de mănuși lungi negre, din plasă, și a adăugat și câteva brățări din perle și un colier din perle.

Oana Monea a declarat recent că nu își dorește să mai participe la Insula Iubirii în rolul de ispită pentru că își dorește să aibă o relație serioasă.

În urmă cu câteva luni, ea și partenerul ei au decis să pună punct relației lor care dura deja de 1 an. Într-un interviu pentru Spynews, fosta ispită de la Insula Iubirii a declarat că ea și iubitul ei au decis să pună punct relației lor din cauza faptului că relația funcționa mai mult la distanță.

Iubitul ei nu era stabilit în România și, după o vreme, Oanei i s-a părut că a devenit deja dificil să încerce să păstreze relația pe linia de plutire.

Citește și: Ipostazele sexy în care s-a lăsat fotografiată Oana Monea, în costum de baie, pe plajă. Cum arată acum fosta ispită Insula Iubirii

Legătura dintre ispita Maria Tebieș din sezonul 8 și ispita Eda Csoregi din sezonul 6 Insula Iubirii. În ce ipostaze s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x