Antena Căutare

Cine este, de fapt, blonda cu care se afișa Răzvan Kovacs înainte de Finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce legătură există între ei

Înainte de Finala sezonului 7 Insula Iubirii, Răzvan Kovacs s-a afișat în mediul online alături de o femeie „misterioasă”, motiv pentru care speculațiile au început să apară. Iată cine este, de fapt, blonda lângă care a fost surprins.

Colaj cu Răzvan Kovacs, Ema Oprișan și Daria Cuflic la Insula Iubirii sezonul 5 Galerie
Înainte de Finala sezonului 7 Insula Iubirii, Răzvan Kovacs s-a afișat în mediul online alături de o femeie „misterioasă”, motiv pentru care speculațiile au început să apară | Antena 1

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au venit în sezonul 7 Insula Iubirii să își testeze relația. Parcursul lor în emisiune a fost unul complet neașteptat. Concurentul a legat o conexiune cu ispita Daria Cuflic, iar apropierile periculoase dintre ei nu au întârziat să apară.

Deși i-a spus partenerei sale că o să facă tot posibilul pentru a-i arăta că s-a schimbat și că ar trebui să aibă încredere în el, bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a căzut în ispită.

Concurenta a avut parte de o surpriză încă de la primul bonfire. Răzvan Kovacs s-a adaptat rapid pe insulă, unde a interacționat cu toate ispitele feminine. Acesta s-a distrat din plin alături de ceilalți colegi ai săi.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ema și Răzvan Kovacs au anunțat sexul bebelușului. Momentul emoționant în care află | VIDEO

În urma faptelor sale, telespectatorii au tras tot felul de concluzii în ceea ce privește Finala emisiuni. Mai mult, speculațiile au început să apară după ce concurentul s-a afișat în mediul online cu o femeie blondă.

Citește și:

Zvonurile că Răzvan Kovacs și Ema Oprișan nu ar mai forma un cuplu, după Insula Iubirii au luat cu asalt rețelele sociale. De asemenea, imaginile publicate cu tânăra „misterioasă” i-a pus pe gânduri pe fani.

Cine este, de fapt, blonda cu care Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7 a apărut pe Internet

După Finala sezonului 7 Insula Iubirii, Răzvan Kovacs a scos la iveală un detaliu foarte important despre femeia cu care a apărut pe rețelele sociale în ultima perioadă. Pentru că s-a aflat deznodământul poveștii sale cu Ema Oprișan din Thailanda, concurentul s-a simțit nevoit să lămurească o serie de lucruri.

Se pare că superba blondă cu care se posta bărbatul pe Instagram este nașa lui Noah, băiatul concurentei dintr-o altă relație. Se pare că acesta a legat o relație de prietenie cu cea care l-a botezat pe fiul său vitreg.

Citește și: Anunțul surprinzător făcut de Răzvan Kovacs după Finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce decizie a luat, alături de Ema

De curând, Allexys a publicat o imagine emoționantă cu finul său. Băiețelul a fost pozat în timp ce dormea.

„Te ador gălușca mea. Finuțul meu frumos!”, a scris ea în dreptul imaginii.

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7 urmează să devină părinți

La ultima ceremonie a focului, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au decis să plece acasă separați, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când au ajuns în România. Cei doi și-au mai acordat o șansă, iar relația lor este mai puternică.

Mai mult, concurenții din sezonul 7 Insula Iubirii s-au căsătorit și urmează să devină părinți. Surprinzător, nașii lor au fost chiar Iulian Clonț și Cristina Rancov.

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan așteaptă cu nerăbdare să își strângă în brațe fetița. De asemenea, bărbatul consideră că experiența din Thailanda l-a maturizat și l-a făcut mai responsabil.

Încă din cadrul emisiunii, concurentul a dezvăluit că își dorește să își întemeieze o familie, iar visul lui a devenit realitate.

Ispita Oana Monea, ipostaza tandră în care a apărut alături de noul ei iubit. Cât de apropiați s-au filmat pe rețelele s... Ispita Romeo Vasiloni și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Cum arată buzele acestuia după ce a mers la me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x