Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Câți bani are, de fapt, Cornel Luchian. Ce afaceri deține și ce profit are

Iustina Loghin și Cornel Luchian au format cel mai savuros cuplu de la Insula Iubirii în sezonul 8 și au fost în centrul atenției întregul sezon datorită poveștii lor.

Galerie
În prezent, Iustina și Cornel se pregătesc să devină părinții unei fetițe, după ce în luna iunie cei doi s-au căsătorit, iar Iustina îi poartă acum numele de familie al lui Cornel. | A1

În prezent, Iustina și Cornel se pregătesc să devină părinții unei fetițe, după ce în luna iunie cei doi s-au căsătorit, iar Iustina îi poartă acum numele de familie al lui Cornel.

Câți bani are, de fapt, Cornel Luchian de la Insula Iubirii, sezonul 8

Cei doi formează cuplul care a fost în centul atenției întregul sezon, datorită replicilor lor savuroase, ale dansurilor Iustinei, dar și ale momentelor în care Cornel a fost pe punctul de a cădea în ispită.

Citește și: Ce nume deosebit au ales Iustina și Cornel pentru bebeluș. Concurenta nu a putut ține secret nici când va naște

Articolul continuă după reclamă

După 3 săptămâni grele în care Cornel și Iustina au stat departe unul de celălalt și au văzut imagini care nu le-au făcut cinste, cei doi au ajuns față în față la bonfire-ul final unde au luat o decizie importantă.

Cornel a iertat-o pe Iustina pentru toate lucrurile persoanale pe care le-a spus despre el și copiii lui, iar Iustina l-a iertat pe Cornel pentru toate atingerile care au existat între el și ispitele feminine.

Astfel, cei doi au ales să plece acasă împreună și să formeze o familie fericită.

Pe parcursul emisiunii, nu de puține ori, Iustina le povestea fetelor și ispitelor masculine cât de potent financiar este Cornel. Iată, de fapt, câți bani are Cornel Luchian.

Iustina l-a prezentat pe Cornel ca fiind un bărbat cu multe afaceri, mărturisind că ea e angajată la una dintre firmele lui. Chiar dacă erau împreună doar de un an, el i-a făcut Iustinei toate poftele și i-a dăruit mereu doar cadouri scumpe.

Citește și: Iustina Loghin a transmis un mesaj emoționant soțului său, Cornel Luchian! Ce confesiune neașteptată a făcut după Insula Iubirii

Cornel e un bărbat discret, însă Iustina a povestit absolut toate detaliile personale din viața lui, de la fosta soție și cei 4 copii, până la banii pe care îi are.

Iustina a menționat în emisiune că iubitul ei are o firmă de design care se ocupă cu ceramică de lux. El are mai multe afaceri în Iași, fiind și patronul unei firme de materiale de construcții.

În 2022 cifra de afaceri a acestei firme ajungea la aproape 2 milioane de lei. Profitul pe care l-a încasat prin firma sa a fost de 1.348.034 lei. În prezent, la firma lui Cornel Luchian sunt angajate 5 persoane, potrivit Spynews.ro.

Chiar dacă a reușit să pună pe picioare o afacere de succes, iar acum Iustina nu duce grija zilei de mâine, Cornel nu a avut o viață tocmai ușoară.

În urmă cu mulți ani, el a suferit un accident de mașină foarte grav, când a fost la un pas de moarte.

”A fost paralizat, nu putea să meargă. Nu știu dacă ai văzut, dar Cornel are niște cusături pe față, e cusut tot. I-au fost reconstruite urechile, fața i-a fost reconstruită. Mergea la muncă, era în Italia cu niște colegi și era pe bancheta din spate și a sărit prin geamul din față și cei din față nu au pățit nimic. Dacă te uiți în ziarele din Italia, el a fost declarat mort. El de asta s-a și căsătorit, ea a fost lângă el atunci, erau împreună de câteva luni, s-a și pocăit, el este foarte sensibil”, a povestit Iustina, la Insula Iubirii.

A fost atunci nevoie de mai multe operații, iar medicii au crezut că el nu va mai putea merge. Cu toate acestea, Cornel s-a recuperat treptat, iar acum este bine.

Citește și: Ce mesaj a transmis Iustina Loghin, imediat după finala Insula Iubirii sezonul 8. O ispită a reacționat imediat

Insula Iubirii, sezonul 8. Ce spune acum ispita Romeo despre Ema Oprișan, după ce ea și Răzvan Kovacs s-au despărțit... Insula Iubirii, sezonul 7. Ispita Daria Cuflic a apelat la o nouă intervenție estetică. Despre ce este vorba și cum arat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x