Antena Căutare

Ce nume deosebit au ales Iustina și Cornel pentru bebeluș. Concurenta nu a putut ține secret nici când va naște

Iustina și Cornel au ales un nume remarcabil pentru primul lor copil împreună! Iată când urmează să nască!

Ce nume deosebit au ales Iustina și Cornel pentru bebeluș. | Antena 1

Iustina Loghin și Cornel Luchian vor deveni părinți în scurt timp, iar foștii concurenți au ales deja numele primului lor copil împreună.

Deși o mare parte dintre telespectatori au crezut că până la finalul emisiunii cei doi se vor despărți, se pare că destinul i-a adus într-un alt punct al vieții, și anume, unul cu totul special.

Citește și: Ispita Diandra Moga, dezvăluirile pe care toți fanii Insula Iubirii le așteptau! Ce s-a întâmplat în Thailanda, dar și ce a urmat

Iustina a bănuit încă din timpul filmărilor că ar putea fi însărcinată, însă nu s-a așteptat în totalitate la o astfel de întorsătură uimitoare.

Articolul continuă după reclamă

După ce fosta concurentă a decis că ar fi cazul să facă un test de sarcină, tânăra a avut parte de surpriza vieții ei.

Mai mult decât atât, pentru a se asigura că totul este adevărat, Iustina a mai făcut un test care a ieșit, de asemenea, pozitiv.

Iată cât mai are până când naște și ce nume distins a ales pentru bebe!

Ce nume deosebit au ales Iustina și Cornel pentru bebeluș

Iustina și Cornel au trecut peste întâmplările care le-au dat viața peste cap pe insulă și au decis să plece acasă toți 3, după ce fostul concurent a aflat chiar în timpul bonfire-urului final că va fi din nou tătic.

Cornel mai are 4 copii dintr-o relație anterioară, iar acum se pregătește să își țină în brațe primul copil cu Iustina.

Recent, în mediul online, fosta concurentă a dezvăluit ce sex are bebelușul, ce nume a ales, dar și când va naște.

Citește și: Iustina Loghin a transmis un mesaj emoționant soțului său, Cornel Luchian! Ce confesiune neașteptată a făcut după Insula Iubirii

Așa cum au stabilit inițial, Cornel și Iustina s-au căsătorit în luna iunie a acestui an, ziua de 9 iunie marcând unul dintre cele mai importante și speciale evenimente din viața lor.

În curând, cei doi vor deveni părinți și vor avea parte de încă un eveniment deosebit, pentru că Iustina va da naștere primului lor copil împreună.

Cei doi au ales un nume extrem de frumos și cu o semnificație aparte pentru micuța lor care se va naște cât de curând.

Mai exact, fiica lor va purta numele de Ivana - Nectaria, și se va naște în luna noiembrie, aducându-le multă bucurie în suflet și împlinire pe toate planurile/

Semnificația numelui fiicei Iustinei Loghin și a lui Cornel Luchian

Ivana-Nectaria este un nume cu totul special și rar întâlnit la noi în țară.

Ivana este un prenume feminin cu origini slave, cu o puternică și bogată semnificație. Adesea este interpretat ca „har divin” sau „dar de la Dumnezeu” pentru că poartă o puternică conotație religioasă.

În cultura slavă, numele „Ivana” este asociat cu eleganță, grație, frumusețe și este o binecuvântare pentru cei care îl poartă, scrie venere.it.

„Nectaria” este un nume feminin de origine greacă și face referire la „cea care este dulce ca nectarul. Numele este deseori asociat cu ideea de frumusețe, dulcețe și generozitate, dar și cu băutura zeilor sau a sfinților.

Prenumele provine de la Sfântul Nectarie, episcop al Pentapolei și cititor al mănăstirii „Sfânta Treime” de pe insula Eghina, cunoscut și drept vindecătorul de cancer.

Sfântul Nectarie se sărbătorește în data de 9 noiembrie, iar acest aspect se pare că a contat foarte mult pentru Iustina, mai ales că noiembrie este luna în care va aduce pentru prima dată un copil pe lume.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Mesajul ispitei Teo pentru Iustina și Cornel după nuntă și anunțul că așteaptă un copil. Ce le-a spus

Insula Iubirii, sezonul 8. Claudiu a recunoscut că el și Simona s-au despărțit, din nou. A dat vestea alături de ispita ... Cum au apărut Claudiu și Anamaria în online după ce au petrecut o seară împreună. Ce gest neașteptat a făcut fostul conc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x