Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Ce mesaj a transmis Cristina Rotaru înainte ca primul episod din testul fidelității să fie difuzat

Cristina Rotaru, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, a transmis un mesaj neașteptat în mediul onlie înainte ca primul episod din testul fidelității să fie difuzat pe TV. Iată ce a postat pe contul de Instagram.

Galerie
Cristina Rotaru, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, a transmis un mesaj neașteptat în mediul onlie înainte ca primul episod din testul fidelității să fie difuzat pe TV | Antena 1

Cristina și Andrei Rotaru s-au înscris la Insula Iubirii sezonul 8 cu gândul de a-și consolida relația. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui show matrimonial în urmă cu 10 ani, iar de atunci sunt de nedespărțit.

De asemenea, este singurul cuplu căsătorit din Thailanda. Bărbatul este cel care a insistat să participe la testul fidelității. Deși nu are incertitudini în ceea ce o privește pe soția lui, acesta vrea să încerce lucruri noi și să vadă dacă experiența de pe insulă le va ajuta căsnicia.

Citește și: Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Povestea motanilor Biancăi, pe larg! Ce le-a făcut Robert. Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY

Înainte ca primul episod al reality show-ului să aibă premiera luni, 15 iulie 2024, Cristina Rotaru a făcut o postare neașteptată pe contul său de Instagram, locul în care este destul de activă. Aceasta obișnuiește să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața ei.

Articolul continuă după reclamă

Cristina Rotaru, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, mesajul care a luat pe toată lumea prin surprindere înainte de difuzarea primului episod

Cristina și Andrei Rotaru se numără printre cele cinci cupluri care au decis să își testeze relația în Thailanda. Tânăra și soțul ei au atras imediat atenția publicului, având în vedere că aceștia nu sunt străini camerelor de filmat. Ei și-au început povestea de iubire la Mireasa pentru fiul meu, de la Antena 1.

Deși n-au mai apărut de mult timp pe micile ecrane ale telespectatorilor, cei doi au avut o activitate intensă în mediul online. Chiar înainte de primul episod din Insula Iubirii sezonul 8, Cristina Rotaru a luat pe toată lumea prin surprindere cu un mesaj neașteptat.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cum arăta Iustina Loghin fără rinoplastie și implant mamar. Imagini cu tânăra de când avea părul blond

„Toți îți apreciază destinația finală, dar nimeni nu știe cu adevărat prin ce trebuie să treci ca să ajungi acolo”, se arată în postarea pe care a făcut-o bruneta prin intermediul unui InstaStory.

Mesajul Cristinei Rotaru i-a făcut pe oamenii din mediul online să aștepte cu nerăbdare primul episod din testul fidelității care a fost difuzat luni, 15 iulie 2024.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 din Insula Iubirii

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților.

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal la Insula Iubirii Extra și Insula Iubirii PLUS.

Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Povestea motanilor Biancăi, pe larg! Ce le-a făcut Robert.Vezi Bonfire-ul integral din ... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert nu se gândește la căsătorie. Concurentul vrea să le cunoască mai bine pe Mădălina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x