Antena Căutare

Cine sunt Cristina și Andrei Rotaru, cuplul de la Insula Iubirii, sezonul 8. Ei s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni matrimoniale

Cristina și Andrei Rotaru au venit la Insula Iubirii în sezonul 8 pregătiți să își testeze iubirea.

colaj cristina si andrei rotaru Galerie
Cristna, în vâstă de 37 ani, l-a întâlnit pe Andrei, în vârstă de 31 ani, în urmă cu 10 ani și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. | A1

Cristina și Andrei Rotaru sunt căsătoriți de 5 ani și formează un cuplu de 10 ani. Cei doi au decis să vină la Insula Iubirii sezonul 8 să își testeze iubirea și să își pună relația la încercare.

Cristna, în vâstă de 37 ani, l-a întâlnit pe Andrei, în vârstă de 31 ani, în urmă cu 10 ani și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cristina și Andrei Rotaru au venit să își testeze iubirea la TV

El este tattoo artist și frizer de meserie, în timp ce frumoasa lui soție este cosmeticiană. Felul în care s-au cunoscut este unul inedit. Cei doi au participat la Mireasă pentu fiul meu în sezonul 3 și iubirea i-a legat imediat. Cristina și Andrei sunt de nedespărțit de atunci.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cine este ispita Ioana Zamfir de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânăra are o poveste de viață deosebită

Cu toate acestea, chiar dacă au fost suficient de norocoși să se găsească unul pe altul, cei doi au trecut și prin momente dificile.

La începutul relației, Andrei era o fire geloasă și posesivă, dar și un bărbat impulsiv. Cu ajutorul Mariei, el a reușit să se schimbe pentru a face relația lor să meargă. Acum Andrei e un bărbat mult mai temperat și mai calm și tot el e cel care se zbate ca flacăra relației lor să nu se stingă.

Andrei simte că e extrem de implicat în relația lui cu Cristina și face tot ce îi stă în putință să resolve orice neînțelegeri apar în relația lor de cuplu. La polul opus, Cristina este mai reținută atunci când vine vorba de noi experiențe pe plan intim, iar acest lucru îl deranjează pe Andrei.

Citește și: Cine e ispita Anca Zoțoiu de la Insula Iubirii sezonul 8. Cât de mult a suferit din dragoste după o căsnicie lungă

Frumosul cuplu a ales să vină la Insula Iubirii în sezonul 8 pentru a descoperi mai multe lucruri despre ei și a vedea dacă pot schimba lucruri la ei spre binele relației lor.

Andrei se descrie ca un bărbat care mereu încearcă să descopere profunzimea lucrurilor și e mai “filozof”, știind cum să vadă dincolo de un ambalaj sau o etichetă pentru că nu e o persoană superficială.

De 10 ani de când sunt împreună, Cristina și Andrei spun că sunt de nedezlipit și chiar au simțit de mai multe ori că sunt legați printr-un cordon ombilical invizibil, fiind extrem de atașați unul de altul. Dovadă stă și în faptul că cei doi au conturi comune pe rețelele de socializare.

Prin urmare, faptul că vor sta separați pe două insule separate, înconjurați de ispite, va fi un test suprem pentru ei. Ei și doresc să vadă ce vor simți și dacă își vor duce dorul. Cristina și Andrei vor să descopere dacă pe ei leagă doar obișnuința sau e vorba și de dragoste la mijloc.

Citește și: Cine e ispita Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8. Este gata să își găsească sufletul pereche în Thailanda

Insula Iubirii sezonul 8 se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAYdin 15 iulie

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Exclusiv | Marius Moise, regretul lui după apariția la Insula Iubirii: "Am gresit". Ce spune despre o posibilă... Cine sunt cele cinci noi cupluri curajoase care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x