Antena Căutare

Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Povestea motanilor Biancăi, pe larg! Ce le-a făcut Robert.Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY

Relația dintre Bianca și Robert, participanți la emisiunea Insula iubirii, a fost marcată de numeroase conflicte și momente tensionate încă de la început. Iată unde poți urmări bonfire-ul integral.

Galerie
Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Povestea motanilor Biancăi, pe larg! Ce le-a făcut Robert.Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY | antena 1

Bianca de la Insula Iubirii a mărturisit că, deși la început a fost atrasă de bunătatea lui Robert, în ultima perioadă aceasta nu mai simțea acea bunătate, iar gesturile lui o nedumeresc. Un incident grav a avut loc în București, unde locuia Bianca împreună cu motanii săi.

Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Povestea motanilor Biancăi, pe larg! Ce le-a făcut Robert.Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY

După ce s-au mutat la Craiova, Robert nu s-a înțeles bine cu animalele, arătându-se gelos pe afecțiunea pe care Bianca le-o purta. Într-o seară, în timp ce se aflau în dormitor, Robert a speriat motanii, care au căzut de la balcon. Unul dintre ei s-a lovit grav, iar celălalt a dispărut. Bianca, fiind extrem de atașată de animalele sale, a suferit enorm și nu s-a putut vindeca nici după luni de zile de la incident, chiar dacă Robert i-a recuperat unul dintre motanii dispăruți.

Citește și: Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Daiana și Rareș, detalii neștiute despre cuplul lor. Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY

Concurenta a aflat doar recent că Robert i-a ascuns adevărul despre incidentul din București, ceea ce a adâncit suferința ei și mai mult. Acesta a fost un moment definitoriu pentru starea ei emoțională, suferind de depresie și pierzând câteva kilograme. Mai mult, Bianca a descoperit că Robert obișnuia să converseze cu alte femei, invitându-le în oraș și făcându-le complimente, ceea ce a intensificat sentimentul de trădare și durere.

„Relația noastră a fost tumultoasă de la început. În ultimul timp s-au întâmplat lucruri foarte grave și m-au destabilizat. Aș vrea să o iau cu începutul. M-au atras bunătatea lui la început, dar acum nu o mai simt. Nu am înțeles gesturile lui. Eu locuiam cu motanii mei la București, după ne-am mutat la Craiova. El nu iubea motanii, am încercat să găsim soluții. Eu îi iubesc foarte tare, el era gelos pe motanii mei, iar el a făcut un gest. Eram în dormitor, el i-a speriat și cei doi motani au căzut de la balcon. Unul s-a lovit tare, iar celălalt a dispărut. Eu îi iubeam foarte mult.Am sufeirt extrem de mult, el mi-a fost alături.

El mi-a ascuns asta și am aflat acum câteva zile. Eu am crezut că ei au sărit și au plecat, au trecut câteva luni de la incident, nu m-am vindecat nici acum. El mi-a recuperat un motan dispărut. La Craiova, însă, s-a întâmplat din nou, i-am pierdut iar și nu știu ce s-a întâmplat. Eu nu știam nimic până acum câteva zile ce a făcut în București. A fost cea mai puternică depresie din viața mea. Am suferit enorm, am slăbit câteva kilograme. Eu am mai aflat acum câteva zile și alte lucruri, de exemplu că vorbea cu foarte multe femei și le invita în oraș, le făcea complimente”, spune Bianca.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cum arăta Iustina Loghin fără rinoplastie și implant mamar. Imagini cu tânăra de când avea părul blond

De partea cealaltă, Robert a recunoscut că a dezamăgit-o pe Bianca, dar nu consideră că gelozia pe motanii ei a fost motivul real al conflictelor dintre ei. El susține că motanii erau o sursă de tensiune în relația lor, deoarece el este alergic la ei și conveniseră să nu îi lase în pat. Robert povestește că în Craiova, un prieten a venit în vizită și, din neglijență, a lăsat geamul deschis, iar motanii au dispărut din nou. Aceste incidente au contribuit la deteriorarea relației lor, aducând la suprafață alte probleme și nesiguranțe.

„Am dezamăgit-o foarte tare. Eu nu consider că sunt gelos pe motanii ei, ci erau motivul pentru care noi nu putem depăși un impas. Ne certăm des. Eu i-am zis că sunt alergic și am stabilit să nu stea cu noi în pat. A venit un prieten pe la mine în Craiova, am lăsat geamul deschis și au plecat motanii și au dispărut”, spune Robert.

Urmărește bonfire-ul integral din AntenaPLAY aici!

Cine sunt Bianca și Robert de la Insula Iubirii sezonul 8

Bianca (27 de ani), solistă muzică de petrecere și Robert (28 de ani), antreprenor, sunt ȋmpreună de mai bine de un an. S-au cunoscut ȋn Craiova, acolo unde el gusta din plin plăcerile vieţii, din postura de tânăr ce provine dintr-o familie ȋnstărită, iar ea se afla ȋn plin avânt al unei cariere ȋn muzica de petrecere. Este prima femeie pe care a prezentat-o părinţilor și singura cu care a ales să locuiască ȋn aceeași casă. Ea ȋși dorește să afle cu ajutorul emisiunii dacă Robert o vede ca pe cea alături de care să ȋși construiască un viitor, iar el vrea să afle dacă iubirea dintre ei e mai presus de diferenţele de opinii pe care le au.

Premiera sezonului 8 de Insula Iubirii se vede în această seară, de la 20:30, pe Antena 1

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Daiana și Rareș, detalii neștiute despre cuplul lor. Vezi Bonfire-ul integral din Anten... Insula Iubirii, sezonul 8. Ce mesaj a transmis Cristina Rotaru înainte ca primul episod din testul fidelității să fie di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x