Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Cu ce se ocupă Iustina acum, însărcinată în 6 luni. Cornel a sărit în apărarea soției lui

Cornel le-a răspuns curiozităților internauților în legătură cu soția lui. Bărbatul a dezvăluit din ce câștiga Iustina bani acum, după ce s-au întors de la Insula Iubrii, sezonul 8.

Galerie
Insula Iubirii, sezonul 8. Cu ce se ocupă Iustina în prezent. Din ce câștigă bani soția lui Cornel | Antena 1

Iustina și Cornel de la Insula Iubirii sezonul, 8 sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi așteaptă cu nerăbdarea venirea pe lume a primului lor copil. De asemenea, tânăra a făcut recent o sesiune de fotografii în care și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă și chiar a dezvăluit când va naște. Cu toate acestea, internauții sunt în contiuare foarte curioși să afle detalii din viața lor personală.

Astfel, într-un live făcut recent de Cornel pe TikTok urmăritorii au vrut să afle cu ce se ocupă soția lui în prezent.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Câți bani are, de fapt, Cornel Luchian. Ce afaceri deține și ce profit are

Insula Iubirii, sezonul 8. Cu ce se ocupă Iustina în prezent

Articolul continuă după reclamă

În primul rând, Cornel a ținut să specifice că Iustina nu a fost niciodată contabilă la firma lui. Cu toate acestea, soția sa îl ajută cu tot ce are nevoie când vine vorba de afacerea sa.

De asemenea, potrivit declarațiilor lui, fata a lucrat întotdeauna de acasă, acum cu atât mai mult de când este însărcinată. Cornel le-a dezvăluit cârcotașilor și că Iustina a lucrat ca agent imobiliar, dar a renunțat la acel loc de muncă după ce s-au întors de la Insula Iubrii, sezonul 8.

„Iustina nu lucra de la birou, Iustina lucra de acasă și lucrează și acum de acasă când am nevoie de facturi, de chestii, ea le face acasă de pe computer, nu este nevoie să meargă la birou, ea lucrează de acasă. Eu îi transmit ce am nevoie și ea le face de acasă. Nu e contabilă, mă ajută în firmă cu tot ce avem nevoie, avem contabilă angajată care se ocupă de acte și de toate astea, dar de multe e nevoie într-o firmă. Ea lucra și ca agent imobiliar, dar s-a lăsat. Când s-a întors de la Insula, s-a lăsat de agenție pentru că nu prea mergea acolo. Era agent imobiliar, lucra pe persoană fizică și era și angajată la mine. Iustina de când avea 16 ani lucrează ca angajat”, a spus Cornel de la Insula iubirii, într-un live, pe TikTok.

Iustina l-a anunțat pe Cornel că este însărcinată la Insula Iubirii, sezonul 8. Cei doi așteaptă o fetiță

După discuția pe care au avut-o despre parcursul lor în Thailanda, Iustina a ținut să-i facă o surpriză partenerului său cu ocazia zilei de naștere. Concurenta i-a făcut o urare specială și i-a oferit un cadou: un test de sarcină pe care l-a făcut înainte cu câteva ore de ultima ceremonie a focului.

„Întoarce-te puțin! Nu știu dacă ești pregătit pentru asta, nici eu nu sunt! Astăzi am aflat! Pentru mine a fost un șoc când am văzut”, i-a spus Iustina.

„Ce e ăsta? E pozitiv?”, a fost reacția lui Cornel, vizibil uluit.

Citește și: Ce nume deosebit au ales Iustina și Cornel pentru bebeluș. Concurenta nu a putut ține secret nici când va naște

Concurentul s-a bucurat enorm când a aflat că o să devină tată din nou. Acesta i-a oferit o îmbrățișare lungă Iustinei, încercând să își stăpânească lacrimile. Iustina i-a dezvăluit că a făcut două teste de sarcină, iar ambele au fost pozitive.

În prezent, Cornel și Iustina sunt căsătoriți și își așteaptă cu nerăbdare fetița. Cei doi au aflat că vor avea o fiică după ce au revenit în România. De asemenea, nunta lor a avut loc în iunie 2024, așa cum au stabilit înainte de testul fidelității.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ema a adus lămuriri după ce l-a acuzat pe Răzvan că și-a abandonat familia. Care e statusul r... Cât de mult a slăbit ispita Diandra după ce s-a întors de la Insula Iubirii. Dieta cu care a dat jos aproape 10 kilogram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x