Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Imagini cu Bianca Mitroi în timp ce îi lovea mașina lui Robert Braia. Filmulețul a apărut în online

Mai multe imagini cu Bianca Mitroi, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, în timp ce îi vandaliza mașina partenerului său, Robert Braia, au fost publicate pe Internet. Videoclipul în care apare tânăra a generat o mulțime de reacții.

Galerie
Mai multe imagini cu Bianca Mitroi, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, în timp ce îi vandaliza mașina partenerului său, Robert Braia, au fost publicate pe Internet | Antena 1

Bianca Mitroi și partenerul său, Robert Braia, au participat la castingul Insula Iubirii sezonul 8 cu gândul de a-și testa relația. Cei doi au venit în Thailanda într-un moment dificil al relației lor, având o poveste de dragoste tumultuoasă.

Încă de când a pășit pe insulă, tânăra a scos la iveală detalii care au luat prin surprindere ceilalți concurenți, ispitele, dar și telespectatorii. Iubita lui Robert Braia a povestit despre cum a încercat să scape bărbatul de animalele ei de companie.

Conform declarațiilor sale din emisiune, Bianca Mitroi a aflat că iubitul ei este implicat în dispariția motanilor săi chiar înainte cu câteva zile de a merge la Insula Iubirii. Gestul acestuia a durut-o extrem de tare, ajungând chiar și la depresie.

Se pare că Robert Braia a lăsat de două ori geamurile deschise la apartament cu scopul de a alunga cele două pisici ale partenerei. Până în prezent, tânăra a dezvăluit că nu și-a găsit animalele de companie.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, reacție dură după episodul în care fiica sa plânge în hohote: ”Dezamăgire totală”

Mai mult, concurenta reality show-ului a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația ei cu Robert Braia. Aceasta a povestit că iubitul ei le scria mesaje și altor fete, chiar dacă forma un cuplu cu ea.

Bărbatul nu a rămas indiferent acestor acuzații. Așadar, concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8 a făcut mai multe confesiuni neașteptate despre femeia alături de care a venit în Thailanda. Robert Braia a evidențiat că a „prins-o” pe Bianca Mitroi în timp ce vorbea cu un alt bărbat.

De asemenea, acesta a acuzat-o pe iubita lui că i-a vandalizat mașina după ce a aflat că el a plănuit să scape de cele două pisici. În cadrul unui bonfire, concurenta a confirmat această întâmplare care a avut loc la un moment de nervi.

Imaginile cu Bianca Mitroi în timp ce îi lovea mașina partenerului, Robert Braia, au fost făcute publice în online

La scurt timp de la difuzarea primelor episoade din Insula Iubirii sezonul 8, un videoclip cu Bianca Mitroi a devenit celebrul pe TikTok. Imaginile cu tânăra în timp ce îi lovea mașina iubitului ei cu o cărămidă au fost făcute publice pe Internet.

„Ce ai făcut tu o să plătești, da?! 7 ani cu suspendare ca să știi, da? Pentru violarea intimității”, îi spune tânăra partenerului său în filmuleț.

„Și tu la fel. Hai dă-i! Bravo, mai dă-i dacă vrei”, i-a zis Robert Braia.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 23 iulie 2024. Iustina s-a enervat pe Cornel atunci când a văzut imaginile cu el și ispita Maria. Ce a zis

„Violarea intimității, între 2 și 7 ani! Am toate probele!”, a mai adăugat Bianca Mitroi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul a generat mai bine de 13 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

„E pe bune sau doar se certau?”, „Ce vină are mașina?”, „Ireal” sau „Așa e la noi, dai cu ce prinzi”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Un nou cuplu şi-a făcut apariţia pe Insula Iubirii, aruncând totul în aer, într-o ediţie lider de audienţă... Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Diandra, mesaj cu subînțeles pentru cei care stau în relații toxice. Ce a spus în onli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x