Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 8. Ispita Lala (Larisa Mârtan) are o poveste cutremurătoare. Cum s-a terminat relația care a marcat-o

Ispita Larisa Mârtan, aka Lala, ascunde o poveste tristă în spatele zâmbetului larg. Iată ce a dezvăluit despre viața sa amoroasă.

Galerie
Ispita Larisa Mârtan, aka Lala, ascunde o poveste tristă în spatele zâmbetului larg. Iată ce a dezvăluit despre viața sa amoroasă. | Antena 1

În urmă cu câțiva ani, Lala a trecut prin momente dificile. S-a întâmplat când iubitul ei de la vremea respectivă a decis să o părăsească, în ciuda faptului că era însărcinată.

Citește și: Teodor Costache, de nerecunoscut în fotografiile vechi. Cum arăta ispita în urmă cu 7 ani

Insula Iubirii sezonul 8. Ispita Lala (Larisa Mârtan) are o poveste cutremurătoare. Cum s-a terminat relația care a marcat-o

Larisa Mârtan, aka Lala, s-a destăinuit la castingul pentru ispite din cadrul sezonului 8 Insula Iubirii. Tânăra a mărturisit că a avut o relație serioasă, care a marcat-o. De atunci nu a mai avut curaj să își refacă viața.

Articolul continuă după reclamă

”O relație serioasă cred că nu mai am de aproape 3 ani de zile. Am ieșit puțin cam șifonată și am stat puțin departe... Adică mi-a fost destul de greu să mă recuperez. Am locuit împreună timp de 2 ani de zile, a fost totul ok din toate punctele de vedere, dar în schimb s-au băgat anumite persoane din exterior... familia mai exact. El era jumătate de etnie romă și ei au fost puțin împotrivă.”, a zis Lala.

Citește și: Cum arăta ispita Lala (Larisa Mârtan) când era blondă. Imagini rare cu tânăra de la Insula Iubirii

Întrebată ce și-ar fi dorit ei, Larisa a răspuns: ”Eu nu am o facultate momentan și văzând lucrul ăsta la mine, probabil au zic că eu nu sunt ok pentru el și... El făcuse două: facultatea de drept, masterul și facultatea de sport.”

Lala a ieșit ”șifonată”, cum spune ea, din relația de lungă durată pentru că a fost nevoită să renunțe inclusiv la o sarcină, pe lângă planurile de viitor pe care le avea cu bărbatul iubit.

”Am fost lăsată într-un moment în care mă așteptam cel mai puțin. Rămăsesem însărcinată. Da, a fost ca un fel de șoc pentru mine în momentul ăla. Știa pentru că și-a dorit, nu a fost o chestie întâmplătoare. Nici din partea mea, nici din a lui. El m-a anunțat printr-un mesaj că se termină totul. Eram la muncă, la un eveniment, în a doua lună de sarcină și m-a anunțat printr-un mesaj.

Am încercat să cer mai multe explicații, eu nu am aflat chiar totul la început. El cu o seară înainte avusese o întâlnire de familie și cred că acolo s-a luat decizia asta. Motivul a fost că eu îl țin pe loc și el pe mine și nu o să putem fi fericiți niciodată împreună. Am încercat să-l rog să mă ajute în perioada respectivă și dacă nu a fost lângă mine, nimeni nu a fost, am luat decizia de comun acord să renunț la acea sarcină.”, a mai povestit Larisa Mârtan.

Mai multe detalii AICI.

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri

”Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Citește și: Cine este ispita Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8. Are propria afacere și scrie poezii în timpul liber

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine e și cum arată mama lui Marcel, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 8. El se mândreșe cu femeia care i-a dat viață... Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii. Imagini cu primul lor sărut la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x