Antena Căutare

Care e legătura dintre ispita Beni din sezonul 8 Insula Iubirii și Claudia Florescu, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii

Într-un live pe TikTok după marea finală Insula Iubirii sezonul 8, Iustina și Cornel au răspuns întrebărilor fanilor și le-au mulțumit pentru susținere.

Galerie
În timpul live-ului făcut de Iustina Loghin, una dintre întrebările care au venit a fost legată de ispita Beni și Claudia Florescu, concurenta Insula Iubirii din sezonul 7. | A1

În timpul live-ului făcut de Iustina Loghin, una dintre întrebările care au venit a fost legată de ispita Beni și Claudia Florescu, concurenta Insula Iubirii din sezonul 7.

Ce legătură există între ispita Beni și fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, Claudia Florescu

Fanii se întrebau ce legătură există între cei doi pentru că Marius Troană (Beni) apare alături de Claudia Florescu atât la cununia civilă a Iustinei cu Cornel, cât și la nunta celor doi concurenți din sezonul 8.

Citește și: Povestea de viață impresionantă a ispitei Marius Troana (Beni). Ce a dezvăluit când a fost întrebat dacă a înșelat

Articolul continuă după reclamă

Iustina și Cornel au clarificat că după filmările din Thailanda ei au invitat pe absolut toată lumea din sezonul 8 la nuntă, atât ispite, cât și concurenți, dar nu toți au putut veni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cornel a menționat că Beni l-a anunțat în ultima clipă că poate ajunge la nuntă și l-a întrebat pe Cornel dacă poate veni însoțit. Cornel i-a confirmat, iar Beni a venit alături de Claudia.

Iustina a spus că cel mai probabil Beni și Claudia sunt prieteni pentru că nu a văzut altceva între cei doi. Datorită imaginilor de pe Instagram Story pe care fanii emisiunii le-au mai văzut de-a lungul timpului au speculat că Beni și Claudia ar forma, de fapt, un cuplu.

Recent, de ziua ei, Claudia a primit și un buchet de flori de la un admirator secret și se întreba oare despre cine este vorba. Fanii au speculat că florile ar fi de la Beni, de vreme ce cei doi s-au mai întâlnit li pozat și în alte conjuncturi.

Sezonul 8 de Insula Iubiri a fost unul intens, cu răsturnări de situație neașteptate și finaluri surprinzătoare. Deciziile cuplurilor au fost unele diferite față de ceea ce s-a întâmplat, de fapt, cu ei atunci când au ajuns în țară.

Citește și: Finala Insula Iubirii, sezon 8. Care este relația dintre Andrei și Cristina în prezent. Ce a făcut Diandra la ceremonia focului

Marius Troana are 31 de ani și în prezent este antreprenor. Deține două saloane, dar viața lui nu a fost dintotdeauna atât de așezată. Descoperă ispita în rândurile următoare.

Beni a terminat liceul, iar nu și-a dorit să meargă mai departe. A preferat să se concentreze pe viața profesională și să își atingă scopurile.

În prezent, ispita Beni deține un salon de bronzat și unul de modelare corporală. Se consideră un bărbat stabil din toate punctele de vedere, căci afacerile sale funcționează și îi oferă un trai liniștit.

Nu a fost așa dintotdeauna. Marius Trona (Beni) de la Insula Iubirii a avut și momente tulburi în viața sa. În urmă cu ceva timp, a trăit o perioadă mai ”desfrânată”, cum o numește ea. Se distra din plin, ieșea cu multe fete și viața de noapte era foarte activă.

Tot atunci a făcut și videochat, pentru a suplini lipsurile materiale cu care se confrunta. Două luni a practicat acest job, iar apoi a urmat o perioadă de căință.

Beni susține că este o persoană credincioasă, așa că a simțit o mare povară în suflet din acestă cauză. A făcut eforturi pentru a i se ierta păcatul. În demersul său, a ajuns la o biserică din Italia, unde erau mai multe metode de a cere iertarea păcatelor.

Citește și: Cine este ispita Marius Troana (Beni) de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul are o poveste de viață captivantă. Cu ce se ocupă

Finala Insula Iubirii, sezon 8. Care este relația dintre Andrei și Cristina în prezent. Ce a făcut Diandra la ceremonia ... Ce a ales Diandra să facă cu tatuajul identic cu al lui Andrei. Ispita nu s-a abținut de la răspuns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x