Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Reacția lui Robert Braia după ce s-a scris că i s-a deschis dosar penal. Și-a arătat cazierul la cameră

Robert Braia de la Insula Iubrii sezon 8 a clarificat situația după ce s-a scris că i s-ar fi întocmit dosar penal, în urma poveștii cu motanii iubitei sale care s-a viralizat. Ce a urmat după ce a fost chemat la Poliția Animalelor.

Galerie
Robert Braia de la Insula Iubrii sezon 8 a clarificat situația după ce s-a scris că i s-ar fi întocmit dosar penal | Antena 1 & Instagram

Povestea spusă Bianca Mitroi și Robert Braia în primul episod de la Insula Iubrii sezon 8 din 15 iulie 2024 a stârnit multe reacții în mediul online. Internauții s-au indignat când au aflat că băiatul a vrut să scape de motanii iubitei sale pentru că nu simțea că primește atenția pe care și-i dorea de la ea, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Ulterior, potrivit informațiilor apărute în mediul online Polița Animalelor s-ar fi autosesizat și autoritățile l-au chemat să dea explicații, așa cum chiar concurentul de la Insula Iubirii sezon 8 dezvăluit pe relele sociale. Cu toate acestea, Robert susține că nu i s-a deschis dosar penal.

Ce a spus Robert Braia de la Insula Iubirii sezon 8 după ce s-a scris că i-a fost deschis dosar penal

Într-o serie de videoclipuri postate pe conturile lui de pe rețelele sociale, iubitul Biancăi de la Insula Iubirii sezon 8 a recunoscut că nu s-ar fi așteptat ca poveste cuplului lor să ia o așa amploare.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Povestea motanilor Biancăi, pe larg! Ce le-a făcut Robert.Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY

După ce a povestit că a fost chemat la Poliția Animalelor pentru a da explicații în urma reclamațiilor făcute de internauți, Robert Baia a ținut să specifice că nu i-a fost deschis dosar penal.

Într-o postare, el felicită autortitățile pentru că și-au făcut treaba „de nota 10” și susține că nu a „pățit nimic”. Cu toate acestea, în presă au apărut informații că băiatului i s-ar fi deschis dosar penal.

Mai târziu, Robert de la Insula Iubrii sezon 8 a revenit cu și mai multe lămuriri. El a infirmat zvonurile că ar avea dosar penal și chiar și-a arătat cazierul curat la cameră.

De asemenea, acesta a ținut să le atragă atenția și vedetelor care s-au luat de el după ce povestea cu motanii dispăruți ai iubitei lui a deveni virală.

„Erika Isac, care a postat că i-au făcut dosar penal pentru aruncarea pisiclor Biancăi. Nimic mai fals de atât! Iată ce știre mincinoasă a publicat (n.r. un site de știri). Ia să vedem noi ce vedete influenceri au repostat această minciună gogonată.

Erika Isac, te respect și te apreciez pentru ceea ce faci pentru femeile din România, dar nu poți să răspândești informații neverificate. Iar tu, Lora, nu poți să comentezi cu niște aplauze pentru că hop, ia uite ce am găsit aici”, a spus el pe contul lui de Instagram în timp ce a arătat la cameră cazierul judiciar.

„Certifcat de cazier judiciar, din data de 18.07.2024, numele Braia Robert, solicitantul nu este înscris în cazierul judiciar. Vă mulțumesc mult pentru toate știrile false pe care le răspândiți pentru mine. Apreciez.

„Așa că, dragilor, să știți că eu nu am luat niciodată o amendă, nici de tramvai. Darămite un dosar penal. Lora, aplauze”, a închiat el

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Bianca Mitroi, imagini înduioșătoare cu cele două pisici pierdute. Ce a transmis în mediul online

Cine sunt Bianca și Robert de la Insula Iubirii sezonul 8

Bianca (27 de ani), solistă muzică de petrecere și Robert (28 de ani), antreprenor, sunt ȋmpreună de mai bine de un an. S-au cunoscut ȋn Craiova, acolo unde el gusta din plin plăcerile vieţii, din postura de tânăr ce provine dintr-o familie ȋnstărită, iar ea se afla ȋn plin avânt al unei cariere ȋn muzica de petrecere. Este prima femeie pe care a prezentat-o părinţilor și singura cu care a ales să locuiască ȋn aceeași casă. Ea ȋși dorește să afle cu ajutorul emisiunii dacă Robert o vede ca pe cea alături de care să ȋși construiască un viitor, iar el vrea să afle dacă iubirea dintre ei e mai presus de diferenţele de opinii pe care le au.

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Maria Covasa și Alin Simoiu, discuție de suflet, în privat. Ce mărturisiri personale și-... Cine este și cum arată sora concurentei Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 4 septembrie 2024. Fosta soacră a Ramonei: Ea nu și-a văzut fata de doi ani!
Mireasa sezonul 10, 4 septembrie 2024. Fosta soacră a Ramonei: Ea nu și-a văzut fata de doi ani! Miercuri, 04.09.2024, 16:32
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x