Antena Căutare

„Este greu pentru mine”. Ispita George de la „Insula Iubirii” a dezvăluit ce îi strică relațiile amoroase! Interviu   

Ispita George de la „Insula Iubirii” a dezvăluit că îi este greu să aibă o relație și a spus motivul pentru care întâmpină această dificultate. El a vorbit, într-un interviu acordat a1.ro, despre ce înseamnă iubirea adevărată, căsătorie și infidelitate.

Ispita George de la „Insula Iubirii” a dezvăluit că îi este greu să aibă o relație și a spus motivul pentru care întâmpină această dificultate. El a vorbit, într-un interviu acordat a1.ro, despre ce înseamnă iubirea adevărată, căsătorie și infidelitate.

Ispita George a spus că gelozia femeilor care apar în viața lui îl împiedică să aibă o relație, deoarece el, lucrând ca antrenor de fitness, este încojurat de femei atrăgătoare.

El a explicat că iubirea adevărată înseamnă ca după mult timp, partenerii să se privească la fel ca în primele zile.

Ispita George a dat exemplu povestea de dragoste a părinților lui, între care există iubire și armonie, chiar și după 25 de ani de căsătorie.

Prezentăm intervul integral cu ispita George de la „Insula Iubirii”:

Începem cu o „definiție” – sigur, una personală. Ce înseamnă, mai exact, „iubirea adevărată”?

Ispita George. Pentru mine iubirea adevărată înseamnă ca partenerul să-ți fie cel mai bun prieten, să fim alături unul altuia orice s-ar întâmpla, să ne respectăm și, chiar după mult timp, să ne privim ca-n primele zile.

Tu după ce îți dai seama că te-ai îndrăgostit? Care sunt „semnalele”?

Ispita George. Fluturi în stomac, faptul că mă gândesc tot timpul la persoană respectivă și-mi doresc să petrec cât mai mult timp cu ea... Cred că fiecare dintre noi trăiește astfel de sentimente.

„Este greu pentru mine”. Ispita George de la „Insula Iubirii” a dezvăluit ce îi strică relațiile amoroase! Interviu   

Sunt mulți telespectatori care au urmărit „Insula Iubirii” și s-au gândit: „Păi sigur – dacă aș fi arătat și eu atât de bine, aș fi fost acum într-o relație fericită”. Crezi că felul în care arăți are legătură cu șansa la iubire adevărată?

Ispita George. Nu, ba chiar dimpotrivă. Uneori oamenii sunt atrași mai mult de ambalaj decât de ce e înăuntru și, de multe ori, își creează o falsă impresie.

În multe relații apare și gelozia, din motive reale sau din motive închipuite. Ce faci când ți se întâmplă asta?

Ispita George. Prin prisma meseriei de antrenor personal pe care o am, sunt înconjurat de femei frumoase care arată bine. Gelozia este inevitabilă și foarte des simțită în discuții... Este destul de greu pentru mine să am o relație, exact din acest motiv.

Crezi că un bărbat sau o femeie care iubește cu adevărat înșală?

Ispita George. Nu!

Dar „infidelitatea” de unde începe, mai exact?

Ispita George. De la lipsa de comunicare, din orgoliu, dar și din egoism sau curiozitate.

Poți descrie „femeia ideală”?

Ispita George. O femeie inteligentă, puternică, intuitivă, cu simț al responsabilității, independentî, înțelegătoare, tolerantă, altruistă, să fie și un pic răbdătoare, știindu-mă o persoană destul de dificilă.

Ce crezi despre căsătorie? De ce ți-ai dori să faci acest pas sau de ce l-ai evita?

Ispita George. Căsătoria este doar un act ce-ți asigură un statut în societate, nu definește o relație, nu definește sentimente. M-aș căsători dacă acest lucru ar fi important pentru partenera mea, pentru că înțeleg că unele femei privesc un pic diferit situația, începând cu rochia de mireasă.

Cu ce „lecție” ai plecat acasă, după cel mai recent sezon „Insula Iubirii”?

Ispita George. Am învățat cât de importantă este comunicarea și cât contează să faci lucruri împreună cu partenerul tău, să existe scopuri comune.

Și ca să încheiem frumos – ce poveste de dragoste (din viața reală/filme/cărți) te-a impresionat cel mai mult și de ce?

Ispita George. Povestea de dragoste a părinților mei, între care și după 25 de ani de căsătorie încă exista iubire și armonie.

Ispita Mircea a spus care este adevărul! Ce s-a întâmplat între el și Mirela, când s-au întors în țară! Interviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x