Antena Căutare

Ispita Mircea a spus care este adevărul! Ce s-a întâmplat între el și Mirela, când s-au întors în țară! Interviu

Ispita Mircea Moldovan de la „Insula Iubirii” a spus, într-un interviu acordat a1.ro, adevărul despre ce s-a întâmplat între el și Mirela Baniaș, când s-au întors în țară. El a vorbit, între altele, dragoste, căsnicie, infidelitate și gelozie.

Ispita Mircea Moldovan de la „Insula Iubirii” a spus, într-un interviu acordat a1.ro, adevărul despre ce s-a întâmplat între el și Mirela Baniaș, când s-au întors în țară. El a vorbit, între altele, dragoste, căsnicie, infidelitate și gelozie.

Mircea crede că pentru fiecare dintre noi există „acea persoana care să ne iubească așa cum suntem” și că iubirea „vine fără să te anunțe”.

Pentru el, căsătoria este o tradiție căreia îi dă puțină importanță, deoarece nu reprezintă „un contract care garantează fericirea”.

Prezentăm interviul integral cu ispita Mircea Moldovan de la „Insula Iubirii”:

Începem cu o „definiție” – sigur, una personală. Ce înseamnă, mai exact, „iubirea adevărată”?

Ispita Mircea. Dacă aș încerca să descriu „iubirea adevărată" aș spune că este ceea ce îți dorești, ceea ce simți, ceea ce dăruiești fără să te intrebi de ce sau dacă merită.

Crezi că există pentru fiecare persoană cineva „predestinat”?

Ispita Mircea. Da, cred în asta. Și, de obicei, acea persoană vine atunci când renunți să o cauți. Ești atras de obicei de anumite caracteristici ale unei persoane, dar nu este întotdeauna predestinată ție.

Tu după ce îți dai seama că te-ai îndrăgostit? Care sunt „semnalele”?

Ispita Mircea. Cred că simți pur si simplu! Simți dorința, pasiunea, nevoia de a o avea aproape, de a petrece cât mai mult timp împreună. Vine fără să te anunțe și atinge acea coardă sensibilă din sufletul tău. Acesta este semnalul.

Ispita Mircea a spus care este adevărul! Ce s-a întâmplat între el și Mirela, când s-au întors în țară! Interviu

Sunt mulți telespectatori care au urmărit „Insula Iubirii” și s-au gândit: „Păi sigur – dacă aș fi arătat și eu atât de bine, aș fi fost acum într-o relație fericită”. Crezi că felul în care arăți are legătură cu șansa la iubire adevărată?

Ispita Mircea. E irelevant felul în care arăți. Pentru fiecare dintre noi există acea persoana care să ne iubească așa cum suntem.

În multe relații apare și gelozia, din motive reale sau din motive închipuite. Ce faci când ți se întâmplă asta?

Ispita Mircea. Comunicarea este cheia. Încerci să clarifici, să descoperi dacă există un motiv real sau o neînțelegere.

Crezi că un bărbat sau o femeie care iubește cu adevărat înșală?

Ispita Mircea. Dacă iubești cu adevărat nu ai motive să înșeli, punct.

Dar „infidelitatea” de unde începe, mai exact?

Ispita Mircea. Din neînțelegere, lipsă de comunicare, monotonie, lipsa iubirii, dorințe diferite.

Poți descrie „femeia ideală”?

Ispita Mircea. Nu, pentru că o poți întâlni pur și simplu și poți simți că este ea! Altfel este doar o listă de trăsături care îți plac sau te atrag.

Ce crezi despre căsătorie? De ce ți-ai dori să faci acest pas sau de ce l-ai evita?

Ispita Mircea. O văd că pe un contract care nu îți garantează fericirea. O tradiție căreia personal nu îi dau mare importanță. Poți fi fericit și poți avea o familie minunată fără un „da” în fața preotului și o semnătura pe o bucată de hârtie.

Cu ce „lecție” ai plecat acasă, după cel mai recent sezon „Insula Iubirii”?

Ispita Mircea. Fii deschis la experiențe noi! Ascultă, cunoaște și nu judeca. Fii tu însuți și poți avea doar de câștigat!

Și ca să încheiem frumos – ce poveste de dragoste (din viața reală/filme/cărți) te-a impresionat cel mai mult și de ce?

Ispita Mircea. Sunt milioane de povești de dragoste în cărți și miliarde în viața reală, dar probabil cea mai frumoasă rămâne „Romeo și Julieta” - sacrificiul suprem pentru dragostea adevărată! Să fii pregătit să faci orice pentru dragostea și fericirea ta.

Pentru Mirela bat clopotele de nuntă. Ce s-a întâmplat între voi doi după ce v-ați întors în România?

Ispita Mircea. Îi doresc „Casă de piatră!” și să aibă parte numai de fericire! Am rămas prieteni, fiecare și-a văzut în continuare de viață personală. Câteodată ne auzeam la telefon, sfaturi, păreri, dar nimic mai mult.

„Când am înșelat, nu am iubit”. Nicoleta de la „Insula Iubirii”, dezvăluiri fără precedent! Ce crede despre dragoste și ... „Este greu pentru mine”. Ispita George de la „Insula Iubirii” a dezvăluit ce îi strică relațiile amoroase! Interviu   ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x