Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Anamaria Vaida, despre apropieriile dintre ea și Claudiu. Ce a însemnat el pentru ea

În interviul Insula Iubirii sezonul 8, acordat de ispita Anamaria Vaida, ea a povestit care a fost experiența ei din acest sezon, unul fenomen, care a adunat și mai mulți fani.

Galerie
Ea a povestit că la finalul sezonului 6, Ana a fost foarte mulțumită de ea și de cum s-a descurcat pe insulă. | A1

Anamaria Vaida a mai fost ispită la Insula Iubirii, dar în sezonul 6. Ispita feminină a povestit că acest sezon a fost cu totul diferit față de celălalt sezon în care a fost ea prezentă.

Ea a povestit că la finalul sezonului 6, Ana a fost foarte mulțumită de ea și de cum s-a descurcat pe insulă. Cu toate acestea, atunci când a văzut emisiunea la TV spune că a descoperit foarte multe greșeli pe care le făcuse.

Anamaria Vaida, despre experiența Insula Iubirii sezonul 8

“Eram foarte tăcută, foarte retrasă. Eu nu sunt așa. Eu sunt o persoană foarte prietenoasă, dar văzându-mă pe TV mi-am dat seama că nu eram eu”, spune Anamaria.

Citește și: Schimbarea de look neașteptată la care a apelat ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii 8. Cum arată acum

Din acest motiv, ispita feminină și-a dat seama că are nevoie să lucreze la aceste lucruri și în sezonul 8 de Insula Iubirii, Anamaria a fost o persoană total schimbată.

“Mai încrezătoare, mult mai veselă și am înțeles ce înseamnă rolul de ispită”, a spus Anamaria.

Chiar dacă în sezonul 8 ea a știut ce are de făcut și era pregătită să își joace rolul, se pare că insula a luat-o prin surprindere.

Anamaria a recunoscut că fiind așa naturală cum își propusese să fie în noul sezon, ea l-a atras pe Claudiu.

“Cred că începând să fiu eu, am reușit să-mi joc și rolul de ispită. Atuul meu principal a fost în primul rând experiența sezonului 6”, a mai povestit Anamaria.

Când a revenit acasă și Anamaria a văzut emisiunea, a spus că a început să retrăiască toată experiența de acolo.

“Mi-a plăcut ce am văzut pe TV în ceea ce mă privește pe mine”, a mărturisit ispita feminină.

Anamaria Vaida a recunoscut că sezonul 8 i-a adus și ei un test și a vorbit deschis despre ce înseamnă Claudiu pentru ea.

“Îmi plăcea mult companie lui, îmi plăcea mult să petrec timp cu el. (…) Am început să îmi dau seama treptat cam ce-I lipsește lui în relație”, a povestit Ana.

Ea și-a dat seama că ea are exact calitățile pe care Claudiu le căuta la Simona, dar îi lipseau.

“Mi se părea că îl știu de unde, nu știam de unde. Sau semăna cu cineva. Vorbind cu el mi-am dat seama că avem niște prieteni comuni. Probabil l-am văzut la acele prietene ale mele pe Story sau nu-mi dau seama și în momentul acela a fost un click în capul meu. (…) După am văzut și din partea lui câteva priviri, m-a invitat la dans”, a mai dezvăluit Anamaria despre Claudiu.

Anamaria l-a lăsat pe Claudiu să vină către ea și de-acolo a început povestea lor. Faptul că putea fi naturală și deschisă cu Claudiu, fără să fie necesar să-și gândească vorbele, a făcut-o pe Anamaria să se apropie și mai mult de concurent.

“Singurul lucru de care nu trebuia să uit era că el este acolo într-un test, nu eu. Și trebuie să îl las pe el să vină către mine, nu să merg eu către el pentru că atunci nu mai era despre el, era despre mine”, a zis Anamaria.

Citește și: Ar mai participa ispita Anamaria Vaida la Insula Iubirii. Roșcata sexy este pentru a doua oară în rolul de ispită

Anamaria a mai adăugat că este o fire răbdătoare de fel și a simțit că este o chimie acolo între ei și a așteptat ca ceva să se întâmple între ei, fără să inițieze ea asta.

“Mi s-a părut un gest foarte drăguț. Chiar a fost super atent la gluma pe care am aruncat-o eu așa”, a spus Anamaria despre momentul când Claudiu i-a dăruit un buchet de trandafiri atunci când au ieșit la date în Phuket.

Ea a mai povestit că în unele momente o deranja la Claudiu faptul că el nu –și dădea frâu liber să facă tot ce simte.

“El era acolo să-I demonstreze ceva partenerei lui. (…) Eu îl simțeam super real, dar cred că el nu-și dădea seama cât de real și natural era cu mine și avea momente în care se bloca, se retrăgea. Doar că pe TV s-a văzut că el era deschis. Gura poate să mintă, dar ochii nu mint”, spunea Ana.

Anamaria a mai mărturisit că a văzut la Claudiu faptul că el nici în final nu și-a asumat în totalitate ce apropiere au avut ei doi.

“În momentul în care m-a sărutat mi-am dat seama că nu se joacă cu mine și că și-a dat frâu liber să facă ceea ce simte”, spune Anamaria.

"Avea momente în care uita cu cine a venit acolo. (...) Parcă eram un cuplu fericit în luna de miere", a ma povestit ispita Ana.

Citește și: Ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 8, apariție lipsită de inhibiții! Cum arată roșcata cu lenjerie îndrăzneață

Cu ce problemă se confruntă Iustina de la Insula Iubirii în timpul sarcinii. Soția lui Cornel a cerut ajutorul altor măm... Ce decizie a luat Andrei Rotaru de la Insula Iubirii, sezonul 8 după divorțul de Cristina. Mesajul cu subînțeles postat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x