Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Alin Simoiu a vorbit despre tacticile folosite cu Iustina și Maria. Ce a dezvăluit

În seria de Interviuri Insula Iubirii, sezonul 8 , ispita Alin Simoiu a măturisit că rolul de ispită din acest sezon a fost diferit de cel din sezonul 7, atunci când el s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă.

Galerie
El a venit în acest sezon fiind conștient de faptul că fetele probabil au urmărit sezonul trecut și ele ar fi acum puțin retrase să interacționeze cu el. | A1

Alin Simoiu a spus că a fost mai greu și totodată diferit de rolul lui din sezonul 7 pentru că a trebuit să se plieze pe felul în care erau construite cuplurile.

“Tind să cred că mi-am făcut rolul până la capăt”, spunea Alin.

Ce tactici a folosit Alin Simoiu cu Iustina și Maria

El a venit în acest sezon fiind conștient de faptul că fetele probabil au urmărit sezonul trecut și ele ar fi acum puțin retrase să interacționeze cu el.

Citește și: Cine este ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii sezonul 8. De ce a decis să revină în Thailanda

“Așa că am venit cu o poveste de-acasă, cea de rănit, după o despărțire. Mă simțeam rănit, spunându-le că ne putem vindeca reciproc”, a povestit Alin despre tactica pe care a folosit-o.

URMĂREȘTE INTEGRAL INTERVIURILE INSULA IUBIRII ÎN ANTENAPLAY!

El le spunea fetelor că nu a venit doar să ispitească, dar și să se vindece după despărțirea de acasă. Ele au empatizat cu durerea lui.

“Am putut să acționez fără ca ele să se gândească că pot fi o ispită”, a adăugat Alin Simoiu.

Alin a mai zis că el a încercat să le consoleze pe fetele care erau dezamăgite de partenerii lor și el le spunea cum se vor vedea materialele de acasă, prin ochii telespectatorilor. Atunci când a încercat să le ajute pe fete cu un sfat, două dinte ele s-au atașat mai mult de el, și anume Iustina și Maria.

Pe Iustina el a sfătuit-o să fie mai cumpătată pentru că îi spunea exact ce imagini va vedea Cornel la bonfire și, deși ea părea să îl asculte pe moment, la scurt timp după, Iustina făcea tot ce voia ea pentru că spunea că la final Cornel o va ierta oricum.

“Iustina e un om bun, dar răzbunător”, spunea Alin.

El a relizat abia când a văzut emisiunea la TV că Iustinei îi plăcea de Teo și se atașase de el, pentru că atâta vreme cât erau pe insulă, Alin nu avea cum să afle ce se întâmpla în casă când el nu era de față și o credea pe cuvânt pe Iustina.

“Ea nu și-a permis mai mult, cum își permitea cu Teo, să facă dansuri, să se apropie. (…) Nu i-aș fi permis să se folosească de mine”, mai spune Alin despre interacțiunile cu Iustina.

De asemenea, Alin a mai zis despre Iustina că ea era indecisă pentru că nu știa ce îi place la el și ce-I place la Teo.

“Nu este sub nicio formă genul de persoană pe care aș putea să o am vreodată, nici măcar ca prietenă”, a mai adăugat Alin.

Când a venit vorba despre ce fată a plăcut mai mult, Maria sau Iustina, Alin a fost cât se poate de sincer.

“Niciuna dintre ele nu sunt pe gustul meu”, a povestit Alin.

Citește și: Cât de mult i s-a schimbat viața ispitei Alin Simoiu după Insula Iubirii. Cum era înainte și ce îmbunătățiri a făcut

Alin a văzut la televizor ce vorbea Maria cu Marcel și ce făceau atunci când erau împreună pe insulă, lucruri pe care el nu le descoperise pe parcursul emisiunii.

“Maria nu a fost chiar sinceră față de mine și mi-a ascuns anumite lucruri, văzându-se clar acum că îl plăcea pe Marcel”, a mai zis Alin.

“Maria cred că ar putea fi ușor asociată cu Bianca din sezonul trecut, dar în momentul în care a început să petreacă timp cu Marcel și să îi ofere atenție și să îi ofere speranță lui Marcel, mă face să-mi dau seama că acolo este un caracter care pentru mine niciodată nu va fi acea persoană, nu va putea avea acces la mine acea persoană pentru că era, să-I spunem, perversă”, a mai adăugat Alin.

Alin a spus că nu ar fi plecat acasă nici cu Iustina și nici cu Maria, deși cu Maria a empatizat foarte mult, dar a rămas uimit când a văzut cu câtă ușurință la rănit pe Marcel.

După emisiune, Maria i-a scris lui Alin, dar el nu avea timp pentru că era implicat într-un proiect.

“Mi-a scris că sper că nu ți-ai făcut doar rolul, că ai fost sincer cu mine, mi-aș dori să ne întâlnim să vorbim. Mi-a lăsat numărul de telefon (…) și nu i-am mai răspuns”, a povestit Alin, spunând că nu a păstrat legătura cu niciuna dintre fete, ci doar cu ispitele băieți.

Citește și: Insula Iubirii Extra, sezonul 8.Dani consideră că a trăit într-o minciună până acum! Ce nu s-a difuzat pe TV la bonfire-ul cu Alin

Insula Iubirii, sezonul 8. Reacția acidă a lui Andrei Rotaru după toate acuzațiile pe care i le aduc fanii emisiunii. A ... Insula Iubirii sezon 8. Cu ce se ocupă Rareș acum. Din ce își câștigă banii iubitul Daianei, după întoarcerea din Thaila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x