Antena Căutare

Insula Iubirii Extra, sezonul 8.Dani consideră că a trăit într-o minciună până acum! Ce nu s-a difuzat pe TV la bonfire-ul cu Alin

EXCLUSIV | Dani vrea ca Alin să meargă cât de departe poate: „Ți-am zis de la început că are două fețe”.Urmărește bonfire-ul integral în Insula Iubirii Extra din AntenaPLAY!

Galerie
Dani consideră că a trăit într-o minciună până acum! Ce nu s-a difuzat pe TV la bonfire-ul cu Alin | Antena 1

Danyboy a fost invitat la o ceremonie a focului specială unde a avut parte de un bonfire alături de ispita care a prezentat cel mai mare interes pentru iubita lui.

Radu a fost impresionat de atitudinea concurentului care a venit cu zâmbetul pe buze și încărcat cu energie bună, însă până la final totul a luat o întorsătură neașteptată.

Iată ce nu s-a văzut pe TV și ce au discutat cei doi în cadrul ceremoniei speciale!

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Loredana, geloasă pe gestul făcut de Maria pentru Cornel: „Deci... jenant! Nu pot să cred!”

Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Ce nu s-a difuzat pe TV la bonfire-ul lui Dani cu Alin

Intuiția lui Danyboy a fost una extrem de bună pentru că el chiar s-a așteptat să vină Alin sau Marcel, punând accentul pe faptul că șansa mai mare este să vină cel dintâi.

Dani a încercat să îi explice lui Alin că Maria este cea care l-a făcut pe el să se desconsidere și să se simtă imatur, aruncând toată vina pe abordarea iubitei lui pe care el o cataloghează ca fiind nepotrivită.

„Mă durea când îmi spunea că am termen de 2 săptămâni să mă angajez, daca nu, ne despărțim” a exemplificat concurentul.

Alin consideră că el a reușit să o cunoască pe Maria destul de bine în 3 săptămâni, chiar dacă ea și-a petrecut majoritatea timpului alături de ispita Marcel, iar Dani spune că se bucură dacă el a reușit să facă acest lucru în contextul în care acesta nu a putut să ajungă să o cunoască în totalitsate într-o perioadă de 5 ani jumătate.

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Extra în AntenaPLAY!

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ultimul sfat pe care Marcel i l-a dat Mariei înainte să-și spună adio. Ce cadou i-a făcut ea

Dorința lui Dani a fost ca ispita să facă tot ce poate pentru a scoate la iveală comportamentul iubitei sale în totalitate atât pentru a observa cât de departe poate ajunge, cât și pentru ca ea să cunoască fericirea adevărată.

Totodată, concurentul crede că Maria are două fețe și că ea a avut un plan făcut de acasă să se despartă de el.

Danyboy: Vreau ca tu să poți să faci ce nu am făcut eu. De aceea ți-am zis, acum e Maria, când veți pleca poate să fie Adriana. Ține cont de lucrurile astea două.

Alin: Adică are o mască?

Danyboy: Ți-am zis de la început că are două fețe. (...)

Alin: Prima oară când am interacționat cu ea la date vorbea frumos, adicăera încântată de ceea ce povestea, dar pe parcurs, bineînțeles, probabil rănită fiind de ceea ce faci tu, spunea lucrurile... nu neapărat rău. Niciodată nu a vorbit de tine rău, dar totodată era foarte dezamăgită de tine.

Danyboy: Și eu am fost de ea. (...) M-a lăsat să trăiesc într-o minciună. Mai bine punea punct demult exact cum vorbea Daiana cu Iustina ceva de genul că au vorbit ele la hotel înainte să ne vedem cu toții și dacă o să greșesc și dacă nu o să greșesc ea se va despărți de mine.

Alin: Deci avea un plan?

Danyboy: Da, exact.

Vezi continuarea episodului Insula Iubirii Extra INTEGRAL în AntenaPLAY!

Imaginile nedifuzate la TV le vezi în EXCLUSIVITATE și INTEGRAL, doar în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, din AntenaPLAY!

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Andrei și ispita Eric și-au adresat cuvinte acide la bonfire. Ce s-a întâmplat între ei

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ultimul sfat pe care Marcel i l-a dat Mariei înainte să-și spună adio. Ce cadou i-a făcu... Iustina şi Daiana, refuzate la dream date-ul de la Insula Iubirii, într-o ediţie lider de audienţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x