Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Marcel a vorbit despre experiența din Thailanda. S-ar întoarce în următorul sezon?

Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 a devenit un adevărat fenomen pentru replicile sale care au devenit celebre și pe care le folosește toată lumea care a urmărit emsiunea.

Galerie
Marcel Andrei a fost una dintre ispitele masculine de pe Insula Iubirii, în sezonul 8. | A1

Marcel Andrei a fost una dintre ispitele masculine de pe Insula Iubirii, în sezonul 8. Bărbatul acum în vârstă de 35 ani s-a remarcat prin umorul și carisma lui, în încercările sale repetate de a o cuceri pe Maria, concurenta care a venit pe insulă într-un cuplu cu Dani.

Ispita Marcel a vorbit deschis despre experiența de la Insula Iubirii

Marcel și-a făcut rolul de ispită până la un punct, atunci când s-a îndrăgostit de Maria și a plâns mult după ea. Chiar dacă Maria nu l-a ales la dream date și Marcel a părăsit insula, el i-a fost aproape până în ultima secundă.

Interviurile INSULA IUBIRII, sezonul 8 sunt disponibile integral în AntenaPLAY!

În interviul pe care l-a oferit după experiența Insula Iubirii, Marcel a vorbit despre ce l-a inspirat pentru a se transforma într-un personaj pe insulă și a vorbit deschis și despre familia lui.

Citește și: Cum s-a văzut Finala Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan și de ispite. Fanii au „pariat” pe distracție la „sampset”

El a povestit că e un băiat simplu și foarte muncitor. Acum el este într-o relație serioară cu Armina, iubita lui, și este mândru de asta, descriindu-se ca fiind o persoană foarte loială.

“Ce s-a văzut în emisiune, în mare parte am fost eu, că așa m-a educat măicuța mea. Sunt și în viața reală și ce-am vrut să vadă lumea acasă a fost să se comporte și ei la fel cu fetele sau așa e o procedură cea mai frumoasă să te comporți. (…) Mai exagerez, ca și la stand-up comedy”, a povestit Marcel, din punctul lui de vedere.

Marcel a povestit că e fan iUmor și a vizionat mai multe sezoane în izolare. Pentru că a început să îi placă foarte mult și de-acolo s-a inspirat pentru personajul său care a creat vâlvă, iar replicile lui au ajuns să fie virale.

“Improvizam pe loc”, a zis Marcel după ce a recunoscut că a scos multe perle și se bucură că toată lumea vorbește despre asta.

Ispita masculină a spus că atunci când se îndrăgostește cu adevărat, el este foarte loial și dă tot ce poate pentru relația pe care o construiește.

Despre familia lui, Marcel a povestit că provine dintr-o familie modestă, părinții lui au lucrat ca gardieni și apoi ca polițiști comunitari.

Unchiul lui și stăbunicul lui au fost vânători și de la bunica lui a auzit vorba cu “ne mănâncă mistreții”, o replică amuzantă pe care a folosit-o în emisiune.

Când a văzut emisiunea acasă, Marcel a zis că îi părea rău de el că s-a zbătut foarte mult pe insulă pentru Maria.

Cu toate acestea, el nu se aștepta să fie viral, dar l-a bucurat feedback-ul telespectatorilor. El a spus că îi place să fie în centrul atenției, dar și să dea un vibe bun oamenilor cu care interacționează.

Marcel a vorbit și despre începutul relației sale cu Armina. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare cu 2 luni ca el să plece la Insula Iubirii. Ei nu s-au întâlnit până a plecat el la filmările din Thalianda pentru că Armina era în Dubai. Ea i-a transmis că o să îl aștepte pe Marcel până se întoarce de la emisiune.

Relația lor a început în luna mai când s-au văzut el a simțit că o cunoaște de mult timp și că nu trebuie să piardă oportunitatea de a fi cu ea.

Citește și: Cum a apărut ispita Marcel Andrei la evenimentul unde a fost difuzată marea finală Insula Iubirii sezonul 8. Cum a fost surprins

Înainte de Armina, Marcel a fost singur timp de 7 ani și nu se mai gândea la relații.

La Insula Iubirii în sezonul 8, atunci când a văzut-o pe Maria el a decis să încerce să o cucerească pe Maria. Ea i-ar fi zis de la început că e înclinată spre Alin, dar Marcel tot a încercat să îi intre pe sub piele. El a simțit că Maria e mai abordabilă și părea disponibilă pentru toate ispitele masculine.

“Dar eu am vrut să duc povestea până la capăt indiferent ce făcea ea. Dar eu am simțit că se va duce după Alin”, a mai spus Marcel.

Ca un ultim sfat pentru Maria, Marcel a zis că ar trebui să nu mai fie atât de ușor de abordat.

“Să nu mai fie loz în plic, (…) să fie mai selectrivă”, a zis Marcel.

După emisiune, Marcel a zis că a mai ținut puțin legătura cu băieții, dar nu au rămas în legături strânse de prietenie. El a zis că a primit invitație pentru nunta Iustinei și ar fi mers, dar nu a putut să meargă pentru că era în Dubai.

Din experiența de la Insula Iubirii, Marcel a zis că a învățat să nu se mai deschidă așa în fața oamenilor care nu merită și nici nu ar mai pune așa mult suflet.

Marcel a mai spus că dacă ar fi să participe la Insula Iubirii în cuplu, el știe că nu ar cădea în ispită și nici Armina, pentru că și ea îi este foarte loială.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cum au apărut Dani și ispita Mădălina la difuzarea Finalei. Nu s-au ferit de ochii fanilor

Cum s-a văzut Finala Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan și de ispite. Fanii au „pariat” pe distracție la „sampset”... Insula Iubirii, sezonul 8. Claudiu a recunoscut că el și Simona s-au despărțit, din nou. A dat vestea alături de ispita ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă Miercuri, 18.09.2024, 09:40
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x